Με αφορμή την σημερινή επίσκεψη και ομιλία του Προέδρου της ΝΔ Αντώνη Σαμαρά στην Πάτρα, ο Υποψήφιος Βουλευτής Αχαΐας ΝΔ Δημήτρης Τριανταφυλλόπουλος, σε δημόσιο κάλεσμά του  προς τους Αχαιούς, αναφέρει:
“Πριν πάμε στις κάλπες της 6ης Μαΐου, οφείλουμε ν’ ακούσουμε προσεκτικά, να σκεφτούμε και μετά ν’ αποφασίσουμε για την τύχη της χώρας μας. Οι γενικόλογοι αφορισμοί, η αγανάκτηση και η ισοπέδωση όλων των συμμετεχόντων στο πολιτικό σύστημα δεν οδηγούν παρά μόνο σε αδιέξοδο, πολιτικό, κοινωνικό, παραγωγικό. ‘Εγιναν  σφάλματα, που πλήγωσαν το λαό. Η χώρα όμως χρειάζεται αυτοδύναμη κυβέρνηση που θ’ αντιμετωπίσει διαπραγματευτικά και εθνικά υπερήφανα τις δύσκολες περιστάσεις που έπονται. Ο  Αντώνης Σαμαράς, υπεύθυνα και όχι πολιτικάντικα, αντιπροτείνει τις ικανότητες της  χώρας για να τα καταφέρει, με διαφορετική διακυβέρνηση, με ισοδύναμα μέτρα, με κοινωνική δικαιοσύνη, με απάληψη αδικιών του πρόσφατου παρελθόντος, με γνώμονα την ανάκαμψη και την ανάπτυξη.
Ας ακούσουμε λοιπόν το διαφορετικό μοντέλο εξουσίας της ΝΔ κι ας κρίνουμε υπεύθυνα για μας και την πατρίδα μας. Οι εκλογές αυτές δεν είναι “παιχνίδι”, δεν είναι ευκαιρία εκδίκησης, δεν είναι…για να κάνουμε την πλάκα μας! 
Σκεφτόμαστε, επενδύουμε, στηρίζουμε, ελπίζουμε, συναποφασίζουμε για την Ελλάδα μας. Ο Αντώνης  Σαμαράς αξίζει την εμπιστοσύνη μας. Με Σαμαρά τ’ αλλάζουμε όλα και στην Αχαία… “!