Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η συγκέντρωση αγαθών  τροφίμων, ρούχων και παιγνιδιών  από την Εθελοντική Ομάδα «Α» του Δήμου Αιγιαλείας, στο «Σπίτι της Αγάπης» στην Πλατεία Αγ. Λαύρας.Οι συμπολίτες μας κατά το διάστημα από 18 Δεκεμβρίου έως 31 Δεκεμβρίου ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση του τομέα Κοινωνικής Προνοίας του Δήμου Αιγιαλείας και της ΔΗ.Κ.ΕΠ.Α. και παρέδωσαν τρόφιμα μακράς διαρκείας, παιγνίδια και ρούχα  για τις ευπαθείς κοινωνικές ομάδες του Δήμου μας.
Τα παραπάνω είδη συγκεντρώθηκαν στην Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου και από εκεί τα μεν ρούχα παραδόθηκαν στη Δημοτική Ιματιοθήκη που λειτουργεί στο Μπερούκειο ίδρυμα, τα δε τρόφιμα στο «Κελάρι της Αγάπης» και τα παιγνίδια στο Ψυχοπαιδαγωγικό Κέντρο Αιγιαλείας «ΠΝΟΗ» που προετοιμάζεται να λειτουργήσει στο πρώην Παιδικό Σταθμό Μυρτιάς.
Η αντιδήμαρχος Πολιτισμού-Παιδείας-Κοινωνικής Προνοίας και πρόεδρος της ΔΗ.Κ.ΕΠ.Α. Βασιλική Ψυχράμη  και τα μέλη της εθελοντικής ομάδας «Α» ευχαριστούν θερμά όλους όσους στήριξαν έμπρακτα την παραπάνω πρωτοβουλία. Τους αξίζουν συγχαρητήρια γιατί επιτέλεσαν το ηθικό καθήκον της αλληλοϋποστήριξης και αλληλοβοήθειας που έχουν οι πολίτες μιας υγιούς κοινωνίας, επεσήμανε η κ. Ψυχράμη