Συντονιστή ΝΕΕΑ Νέας Δημοκρατίας  Όσο κρίσιμα σημαντικό είναι στις 6 Μαΐου η πατρίδα μας να αποκτήσει σταθερή κυβέρνηση, άλλο τόσο δημοκρατικά κρίσιμο είναι στην νέα Βουλή των Ελλήνων να μην βρει ούτε ένα έδρανο να κάτσει το φασιστικό μόρφωμα της «Χρυσής Αυγής».

Δεν έχουμε απολύτως τίποτα με όσους από αλόγιστη απελπισία και οργή λένε πως θα τους ψηφίσουν.

Ακόμα και με πολλά νέα παιδιά–μέλη τους, που τόσο ανατριχιαστικά και ανιστόρητα κραυγάζουν… «αίμα και τιμή, χρυσή αυγή», δεν έχουμε μίσος.

Έχουμε όμως ιδεολογικά, ιστορικά και Εθνικά—πατριωτικά απόλυτη και τεράστια άρνηση και αντίθεση.

Έχουμε εδώ στην Αχαΐα αιμορραγούσα ακόμα την ιστορική μνήμη από την σφαγή των Καλαβρύτων το 1943.

Έχουμε παντού στην Ελλάδα τις εκατόμβες των δολοφονημένων και κατακρεουργημένων συμπατριωτών μας από τα νύχια της ναζιστικής σβάστικας.

Έχουμε τα κρεματόρια και τα στρατόπεδα συγκέντρωσης, που δεν μας αφήνουν να ξεχάσουμε και να ξενοιάσουμε.

 

Και για όλα αυτά έχουμε και μπετόν αρμέ την απόφασή μας ο ναζισμός να μην βρει ούτε ένα εκατοστό της άγιας γης μας για να φυτρώσει.

Ναι, έχει δίκιο ο λαός μας να είναι οργισμένος.

Έχει δίκιο αυτός ο λαός που γονατίζει και εξαθλιώνεται από τις ύποπτες πολιτικές ευθύνες του Γ. Παπανδρέου και των συνενόχων συντρόφων του, που καμιά συγνώμη δεν ξεπλένει τους πρωταγωνιστές της, με πρώτο και καλύτερο τον νέο αρχηγό τους.

Έχει όμως σε αυτές τις εκλογές της 6ης Μαΐου ο λαός και την μεγαλύτερη πολιτική, δημοκρατική και εθνική ευθύνη της μεταπολίτευσης.

Γιατί την επόμενη μέρα και όσο ποτέ άλλοτε η πατρίδα μας χρειάζεται μια ισχυρή κυβέρνηση που με σχέδιο, κόπο και πανεθνική προσπάθεια θα βγάλει τον τόπο από την βαθειά κρίση που τον μαστίζει και θα ανοίξει μέσα από τις ατραπούς τους νέους δρόμους.

Και η μόνη παράταξη που μπορεί να τα καταφέρει είναι η Νέα Δημοκρατία—κι ας απεργάστηκαν κάποιοι την όποια πολυδιάσπασή της.

Αλλά και ο μόνος ηγέτης που μπορεί να τα καταφέρει είναι ο Αντώνης Σαμαράς.

Ναι, ο Αντώνης Σαμαράς που γνωρίζει και που μπορεί.

Με λογισμό και όνειρο λοιπόν θα πάμε στις κάλπες την επόμενη Κυριακή και μονιασμένοι θα περπατήσουμε την επόμενη μέρα την δύσκολη ανηφοριά.

Για να αποδείξουμε στην ιστορία μας και στα παιδιά μας πως μπορούμε να ξανακάνουμε την πατρίδα μας ζωντανή και περήφανη όπως της αξίζει.

ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΟY  ΜΑΥΡΟΜΜΑΤΗ