agelikiΓια την τοπική κοινωνία ήταν γνωστό από την πρώτη στιγμή ποιο είναι το κορίτσι που παρουσιάζεται ως συνεργάτιδα του Χριστόδουλου Ξηρού. Ωστόσο στο πλαίσιο των ερευνών που διενεργεί η Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία (Δ.Α.Ε.Ε.Β.), μετά τη σύλληψη του καταζητούμενου τρομοκράτη δόθηκαν πλέον στη δημοσιότητα με σχετική ανακοίνωση στα ΜΜΕ όλης της χώρας (κατόπιν σχετικής διάταξης του Εισαγγελέα Εφετών Αθηνών) τα πλήρη στοιχεία της 22χρονης Αγγελικής Σπυροπούλου από το Αίγιο, η οποία αναζητείται από τις Αρχές για την εμπλοκή της στην υπόθεση.

aggeliki-fotoΗ νεαρή Αγγελική Σπυροπούλου του Παναγιώτη και της Παρασκευής, γεννήθηκε στις 26 Ιουλίου 1992 στο Αίγιο.
Από την Αστυνομία δόθηκαν στη δημοσιότητα συνολικά 33 φωτογραφίες της καταζητούμενης, η μία από το Δελτίο Αστυνομικής της Ταυτότητας που εκδόθηκε το 2006 και οι υπόλοιπες από στιγμιότυπα εικόνων κλειστού κυκλώματος καμερών ασφαλείας, τέλη Δεκεμβρίου 2014 και αρχές Ιανουαρίου 2015.

 

 

 

 

 

 

 

albanos*Επίσης δόθηκαν στη δημοσιότητα φωτογραφίες του συλληφθέντα για την εμπλοκή του στην υπόθεση (επ.) KOKA (ον.) HARI του JANI και της SOFIA , γεν. 26/11/1976 στην Αλβανία.
Φωτογραφίες καταφανώς πλαστού Δελτίου Ταυτότητας, υπό στοιχεία «ΧΡΥΣΑΚΗΣ Θεοχάρης», στο οποίο υπάρχει φωτογραφία του παραπάνω συλληφθέντα υπηκόου Αλβανίας (επ.) KOKA (ον.) HARI. Το συγκεκριμένο πλαστό Δελτίο Ταυτότητας βρέθηκε και κατασχέθηκε, κατά τη διενέργεια έρευνας σε μονοκατοικία στην Κερατέα Αττικής, όπου διέμενε ο Χριστόδουλος Ξηρός.
«Στο πλαίσιο αυτό παρακαλείται όποιος πολίτης γνωρίζει οτιδήποτε σχετικά με τη συγκεκριμένη δημοσιοποίηση και κυρίως αν τα παραπάνω πρόσωπα, με τα δημοσιοποιηθέντα ή με άλλα στοιχεία ταυτότητας, έχουν προβεί σε οποιαδήποτε συναλλαγή όπως, εκμίσθωση οχήματος, διαμερίσματος, οικίας, γκαράζ ή άλλου χώρου κ.λ.π., να επικοινωνήσει στους αριθμούς κλήσης 1014 και 10414 της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Ειδικών Εγκλημάτων Βίας. Σημειώνεται ότι εξασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας» τονίζεται σε σχετική ανακοίνωση.