Από τη Δευτέρα 1η Οκτωβρίου η ΓΕΦΥΡΑ Α.Ε. θέτει στη διάθεση του κοινού τη νέα ηλεκτρονική υπηρεσία «ΓΕΦΥΡΑ e-pass φορτηγών», με ειδικές τιμές προσφοράς που θα ισχύσουν για όλο το υπόλοιπο του 2012.Το νέο προϊόν που εξυπηρετεί την άνετη, σύντομη και οικονομική διέλευση όλων των κατηγοριών φορτηγών από τη Γέφυρα Ρίου – Αντιρρίου, είχε προαναγγελθεί από την παραχωρησιούχο εταιρεία ως πράξη εναρμόνισης με τις ευρωπαϊκές κατευθύνσεις στον τομέα των μεταφορών, αλλά αποτέλεσε και επιθυμία των πελατών της, η οποία εκφράστηκε κατά τη φετινή «Ημέρα Διαλόγου» μαζί τους. Η δε σταθερότητα του διαλόγου μεταξύ των δύο πλευρών – που αξιολογείται ως ιδιαίτερα σημαντική για τη ΓΕΦΥΡΑ Α.Ε. – εξυπηρετείται με τον καλύτερο τρόπο από τη συνδρομητική σχέση που δημιουργεί η ηλεκτρονική διέλευση.

Σημαντικό επίσης είναι το γενικό περιβαλλοντικό όφελος, αφού η απρόσκοπτη διέλευση καταπολεμά δραστικά την περίσσια εξάτμιση διοξειδίου του άνθρακα (CO2) που οφείλεται στο «σταμάτα-ξεκίνα» του σταθμού διοδίων.

Με το «ΓΕΦΥΡΑ e-pass φορτηγών» η εξοικονόμηση χρόνου βαίνει παράλληλα με την εξοικονόμηση χρήματος, αφού εκτός από τις εμφανώς μειωμένες τιμές περασμάτων σε σχέση με αυτές της μη-ηλεκτρονικής διέλευσης, τώρα το 5ο πέρασμα κάθε πεντάδας διελεύσεων κοστίζει μόλις 1 Ευρώ!

Η προώθηση του «ΓΕΦΥΡΑ e-pass φορτηγών», γίνεται από κοινού με τις εταιρείες INTERAMERICAN και JETOIL, οι οποίες σε επίπεδο κοινωνικής υπευθυνότητας υποστηρίζουν την Ένωση Κοινωνικών Φορέων «ΠΥΛΩΝΕΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ» (www.solidarity-pylons.eu).

Ακολουθούν κατάλογοι τιμών