Μια Εξαιρετική Έκθεση Ζωγραφικής Εκτίθεται αυτές τις μέρες στο κτίριο Παναγιωτόπουλου, από τον Γνωστό Ζωγράφο Νίκο Τσιρώνη. Δεν χρειάζονται ιδιαίτερες συστάσεις το Έργο του μιλάει από μόνο του. Ένας βαθιά συναισθηματικός άνθρωπος, που όποιος του μιλήσει από κοντά θα το εισπράξει αμέσως.

Εμπνευσμένος από την ποίηση αλλά και άλλα είδη τέχνης απόδωσε στον καμβά την εσωτερικότητα και τις εκφάνσεις της ανθρώπινης υπόστασης. Δούλεψε με τα χέρια και με πινέλα για να καταφέρει αυτό το εξαίσιο θέαμα που απολαύσαμε μέσα από «ομιλούντες» πίνακες. Καμβάς « εν κινήσει» θα μπορούσε να πει κάποιος λάτρης της τέχνης. Αλήθεια πόσοι είναι αυτοί που μπορούν να εμβαθύνουν σε ένα έργο και να εκφράσουν την ανθρώπινη μορφή, τον πόνο, τη χαρά, τον έρωτα, την ηδονή, σε υπέρτατο βαθμό!! Συναισθηματική έκσταση, χρωμάτων και μορφών σε ένα συνονθύλευμα συναισθημάτων.

[the_ad id=”46371″]

 

Ο Νίκος Τσιρώνης μετουσίωσε τον λαβύρινθο της ανθρώπινης ψυχής σε μορφή τέχνης. Έδωσε σχήμα στα όνειρα, στην πραγματικότητα αλλά και στους εφιάλτες. Ένας εκφραστής της τέχνης που κατάφερε να δώσει τόσα πολλά μέσα από τους Πίνακές του και εμείς τυχεροί που αγγίξαμε και νοιώσαμε έστω και για λίγο τα έργα του!!!

[the_ad id=”46274″]

Λίγα λόγια για τον ζωγράφο Νίκο Τσιρώνη
Γεννήθηκε στην Πάτρα. Έχει σπουδάσει ζωγραφική στο εργαστήριο του Χαράλαμπου Θεμιστοκλέους και είναι επίσης απόφοιτος της σχολής Αγιογραφίας στης Ιεράς Μητρόπολης Πατρών. Έργα του βρίσκονται σε ιδιωτικές συλλογές στην Ελλάδα και στο Εξωτερικό.
Ας δούμε τι είπε στο Aigialeiapress και στην Ιωάννα Δημουλά ενώ παράλληλα θα απολαύσουμε την έκθεση ζωγραφικής.

Της Ιωάννας Δημουλά

[the_ad id=”46704″]

[the_ad id=”48922″]