Δυο λαϊκές συνελεύσεις θα πραγματοποιήσει την Κυριακή ο ΣΥΡΙΖΑ Αιγιαλείας στον Ελαιώνα και στην Ελίκη. Σε σχετική ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ αναφέρει: «Με την ψήφιση των μέτρων και του πιο ακραίου προϋπολογισμού λιτότητας και ύφεσης η κυβέρνηση Σαμαρά – Βενιζέλου – Κουβέλη, συνεχίζει με τον πιο σκληρό τρόπο την βάρβαρη, αντικοινωνική και συγχρόνως αναποτελεσματική για την κατάσταση της χώρας και της οικονομίας «μνημονιακή πολιτική».Ο ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΜ δίνει και συνεχίζει χωρίς τέλος τον αγώνα του με βάση τις ανάγκες του λαού και της χώρας.
Δίνει τον αγώνα της ακύρωσης των μνημονίων. Απευθύνεται στον Λαό και τον καλεί να συμμετέχει στις Λαϊκές συνελεύσεις που πραγματοποιούνται σε όλη την Ελλάδα. Στα πλαίσια αυτής της διαδικασίας ο ΣΥΡΙΖΑ Αιγιάλειας έχει προγραμματίσει Λαικές Συνελεύσεις την Κυριακή στις 11.00 στον Ελαιώνα [καφενείο Ροδόπουλου ] και στην Ελίκη [καφενείο Θ.Βέρρα ] στις 13.00. Εισηγητής στις εκδηλώσεις θα είναι η βουλευτής Αχαΐας του ΣΥΡΙΖΑ Μαρία Κανελλοπούλου
Ο ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΜ, τα μέλη και οι φίλοι του, θα συνεχίζουν να συμμετέχουν και να πρωταγωνιστούν στα μεγάλα μαζικά και ειρηνικά κινήματα αντίστασης, αλληλεγγύης, ενεργητικής και παθητικής ανυπακοής.
Καλούμε το λαό μας με τους αγώνες του να ακυρώσει τα σχέδια κυβέρνησης και τρόικας, να επιβάλει τη μόνη ειρηνική και δημοκρατική λύση. Εκλογές και κυβέρνηση της Αριστεράς. Νέα πορεία της χώρας μακριά από μνημόνια καταστροφικής ύφεσης και λιτότητας, με ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ –ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ –ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΗ ΑΝΑΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ –ΑΝΑΠΤΥΞΗ»