Η Υποψήφια βουλευτής της ΝΔ Αχαΐας και αν. γραμματέας Γυναικείων Θεμάτων της Νέας Δημοκρατίας, με αφορμή τις εξαγγελίες Χρυσοχοϊδη για την δημιουργία Κέντρων Κράτησης παράνομων μεταναστών έκανε την ακόλουθη δήλωση:

“Η Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας, είχε έγκαιρα και στοιχειοθετημένα επισημάνει την  ανάγκη διαχείρισης του μείζονος προβλήματος των παράνομων μεταναστών.

Ανάμεσα στα άλλα είχε προωθήσει διαδικασίες για την δημιουργία ενός κέντρου φιλοξενίας μεταναστών στην Αχαΐα, στην κατεύθυνση της απαιτούμενης αρωγής για ανθρώπους που είχαν ανάγκη από την στήριξη της Πολιτείας.

Τότε, το ΠΑΣΟΚ της αντιπολίτευσης του “μηδέν” αντέδρασε και μάλιστα σκληρά, επιδιώκοντας να προσπορίσει πολιτικά οφέλη. Σήμερα ένα κορυφαίο στέλεχός του, ανεβάζει ψηλά στην πολιτική ατζέντα το θέμα της λαθρομετανάστευσης και -άκουσον άκουσον :

Προτείνει τρία κέντρα κράτησης μεναταστών στην Δυτική Ελλάδα.

Στην ουσία προωθεί νομοθετική ρύθμιση με διαδικασίες ‘αποφασίζομεν και διατάσσομεν”  για τα κέντρα κράτησης, ρίχνοντας ουσιαστικά την καυτή πατάτα στα χέρια της επόμενης Κυβέρνησης.

Συμπέρασμα: Το ΠΑΣΟΚ δεν αλλάζει.

Αποφασίζει χωρίς να εφαρμόζει για να μπορεί στην συνέχεια να ασκεί άγονη αντιπολίτευση. Ευτυχώς οι πολίτες κατάλαβαν και σύντομα θα δώσουν την απάντησή τους στους πολιτικούς  ψευτόμαγκες  και τους λαοπλάνους

της: Νατάσα Ράγιου