Ένας νέος χώρος αθλητισμού και ψυχαγωγίας ξεκινά τη λειτουργία του σε λίγες μέρες στο Αίγιο. Πρόκειται για το κτήμα ιππασίας «Επίτροπος» που ανοίγει τις πύλες του στο ευρύ κοινό την Κυριακή 29 Οκτωβρίου 2017 στις 10 π.μ., με δύο παράλληλες εκδηλώσεις αρκετά εντυπωσιακές, που θα συζητηθούν.
Η ημέρα γνωριμίας θα ξεκινήσει με την Ιερακοθηρία, η οποία αποτελεί προστατευόμενη άυλη πολιτιστική κληρονομιά από την UNESCO. Οι επισκέπτες θα γνωρίσουν τις αρχές της, θα μάθουν τι γεράκια έχουμε στην περιοχή μας, το πώς τρέφονται αλλά και θα δουν από κοντά γεράκια εκτροφής. Παρών θα είναι ο Ιερακοτρόφος κ. Σωτήρης Σαρδέλης.

[the_ad id=”46371″]

Στη συνέχεια, η δασκάλα ιππασίας κα Αλεξάνδρα Σακελλαρίου, θα μυήσει μικρούς και μεγάλους στα μυστικά τόσο της ιππασίας, όσο και της θεραπευτικής ιππασίας.
Κλείνοντας την εκδήλωση, οι κ.κ. Βασίλης Πετρόπουλος και Δημήτρης Λιαπόπουλος, θα κάνουν μια μικρή επίδειξη ιππικής δεξιοτεχνίας με τα εκπαιδευμένα άλογά τους.
Παράλληλα, την ίδια μέρα και στον ίδιο χώρο θα ξεκινήσουν εγγραφές για τα μαθήματα ιππασίας που θα γίνονται στο Κτήμα Ιππασίας «Επίτροπος».
Το Κτήμα Ιππασίας «Επίτροπος» βρίσκεται στη Φωνησκαριά Αιγίου. Ακολουθώντας τον κεντρικό δρόμο από Κουλούρα προς Κουνινά και φτάνοντας στην ΕΛΦΑ, στρίβετε δεξιά. Περισσότερες πληροφορίες για την εκδήλωση αλλά και για τα μαθήματα Ιππασίας, στον υπεύθυνο του χώρου κ. Αποστόλη Σωτηρόπουλο, τηλ. 6976-404139.

[the_ad id=”46371″]

[the_ad id=”46704″]

[the_ad id=”46715″]