pita parkoΗ κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του “Πάρκου των Χριστουγέννων” το πρωί της Τρίτης, ανήμερα των Θεοφανείων, σηματοδότησε τη λήξη της σειράς των φετινών γιορτινών εκδηλώσεων στον Δημοτικό Κήπο Υψηλών Αλωνίων στο Αίγιο, που διοργανώθηκαν από τη Δημοτική Κοινωφελή Επιχείρηση Αιγιαλείας (ΔΗ.Κ.ΕΠ.Α.) και που αποτέλεσαν την πιο ευχάριστη έκπληξη των Χριστουγέννων για μικρούς και μεγάλους, ντόπιους και επισκέπτες.

Τον κόσμο καλωσόρισε η πρόεδρος της ΔΗ.Κ.ΕΠ.Α. κα Μαρία Τσουκαλά, η οποία αφού ευχαρίστησε το κοινό για την τεράστια προσέλευσή του και για τις θερμές του κριτικές, τόνισε πως το όλο αποτέλεσμα δημιουργήθηκε και στηρίχθηκε από την αγάπη και τη δουλειά του Δ.Σ. και των συνεργατών της ΔΗ.Κ.ΕΠ.Α. αλλά βεβαίως και στην αρωγή του Δήμου Αιγιαλείας και στους πολλούς χορηγούς που έσπευσαν φέτος να βοηθήσουν με τον τρόπο τους την επιτυχία των εκδηλώσεων. Όπως σημείωσε η κα Τσουκαλά, του χρόνου θα ζητηθεί η συνεργασία εθελοντών ώστε να δημιουργηθεί μια ομάδα εργασίας για το Πάρκο των Χριστουγέννων, που σίγουρα θα επιτύχει ακόμα ομορφότερο αποτέλεσμα.

Στον σύντομο χαιρετισμό του, ο δήμαρχος Αιγιαλείας κ. Θανάσης Παναγόπουλος, αφού συνεχάρη τη ΔΗ.Κ.ΕΠ.Α. για τη σπουδαία δουλειά που παρουσίασε στο Πάρκο, ανακοίνωσε τη δημιουργία μιας μεγάλης παιδικής χαράς στο βόρειο τμήμα του δημοτικού κήπου των Υψηλών Αλωνίων σε σύντομο χρονικό διάστημα, ενώ παράλληλα θα υπάρξει φροντίδα για δημιουργία και άλλων παιδικών χαρών στις υπόλοιπες Δ.Ε. του Δήμου.

Ακολούθησε η κοπή της πίτας, που ήταν προσφορά του αρτοποιείου “Τηλιγάδης”. Το φλουρί βρήκε η κα Λίλα Μουρίκη, η οποία παρέλαβε ένα κομψό γούρι για τη νέα χρονιά, προσφορά του κοσμηματοπωλείου “Κλωνής”.