πρωτοχρονιάτικης βασιλόπιτας του Πολιτιστικού Συλλόγου Σελιανιτίκων ΉλιοςΣτον όμορφο και φιλόξενο χώρο του παραλιακού καταστήματος “Me Gusta” στα Σελιανίτικα πραγματοποιήθηκε την περασμένη Κυριακή 7 Ιανουαρίου η καθιερωμένη κοπή της πρωτοχρονιάτικης βασιλόπιτας του Πολιτιστικού Συλλόγου Σελιανιτίκων Ήλιος, παρουσία πλήθους μελών και φίλων.

Μέσα σ’ ένα πολύ ευχάριστο και ευδιάθετο κλίμα δόθηκε η ευκαιρία στα μέλη και στουε φίλους του συλλόγου να συναντηθούν μεταξύ τους, να ανταλλάξουν σκέψεις, απόψεις και ευχές για το νέο έτος.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, απονεμήθηκαν τα πανευρωπαϊκά πιστοποιητικά YouthPass στους νέους και τις νέες, που συμμετείχαν, μέσα στο περασμένο έτος, στο πρόγραμμα της Ευρωπαΐκής Ένωσης Erasmus+ και του οποίου φορέας υλοποίησης στην περιοχή του Δήμου Αιγιάλειας ήταν ο σύλλογος.

[the_ad id=”46371″]

 

Την βασιλόπιτα ευλόγησε ο Πρωτοπρεσβύτερος του Ι.Ν. Κοιμήσεως Θεοτόκου (Παναγία Φανερωμένη) πάτερ Λιακόπουλος Αθανάσιος. Στην εκδήλωση, μεταξύ άλλων, τίμησαν με την παρουσία τους ο δημοτικός σύμβουλος και βοηθός Δημάρχου Θανασούλιας Νικόλαος, η Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Δημοτικού Σχολείου Σελιανιτίκων Σταυροπούλου Γιώτα και ο Πρόεδρος του Κεραυνού Σελιανιτίκων Τζεβελέκος Ιωάννης.

Στο χαιρετισμό του ο Πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Σελιανιτίκων Ήλιος Ρόζος Γεώργιος μίλησε για τη σπουδιαιότητα και τα πολαπλασιαστικά οφέλη που επίφερε στη περιοχή η εκτέλεση του ευρωπαϊκού προγράμματος, τονίζοντας πως θα συνεχιστεί και φέτος με αμείωτο ενδιαφέρον η εθελοντική πρωτοβουλία του συλλόγου για την υλοποίηση αντίστοιχων κοινωφελών δραστηροτήτων, κάνοντας, παράλληλα, έκκληση προς όλους τους τοπικούς θεσμικούς φορείς να εντείνουν την δραστηριότητά τους, με στόχο την ουσιαστική παραγωγή έργου και τη στήριξη της τοπικής κοινωνίας.

Η πολύ νόστιμη βασιλόπιτα ήταν προσφορά των ζαχαροπλαστείων “Δημητρίου”, ενώ το το δώρο της βασιλόπιτας ήταν ένα υπέροχο γυναικείο ρολόι, ευγενική χορηγία από το κοσμηματοπωλείο του Περγαμαλιάν Αράμ στο Αίγιο. Τυχερή της βραδιάς, που κέρδισε το φλουρί, ήταν η Τρίτσα Κατερίνα.

[the_ad id=”46274″]

 

Το Διοικητικό συμβούλιο του Πολιτιστικού Συλλόγου Σελιανιτίκων Ήλιος εύχεται καλή χρονιά με υγεία, ευτυχία και ευημερία το νέο έτος, ευχαριστεί τα μέλη και τους φίλους του, που παραβρέθηκαν στην κοπή της βασιλόπιτάς του, τους χορηγούς, τα ζαχαροπλαστεία “Δημητρίου” και το κοσμηματοπωλείο “Αράμ”, το κατάστημα “Me Gusta” για τη φιλοξενία και την άψογη εξυπηρέτηση, καθώς και τους Παπαγιανόπουλο Νικόλαο και Τσουρούτη Κωνσταντίνο για την εθελοντική προσφορά τους, με την φωτογραφική κάλυψη και βιντεοσκόπηση, αντίστοιχα, της εκδήλωσης .

 

[the_ad id=”46704″]

 

[the_ad id=”48922″]