FARMAKEFTIKOS IATRIKOSΣτην κάλπη προσέρχονται την Κυριακή 12 Οκτώβρη οι γιατροί της Αιγιάλειας και ήδη έχουν κατατεθεί βάσει της σχετικής εγκυκλίου οι υποψηφιότητες για το Διοικητικό Συμβούλιο, την Εξελεγκτική Επιτροπή το Πειθαρχικό Συμβούλιο καθώς και την εκπροσώπηση στην ΓΣ του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου.
Η υποβολή υποψηφιοτήτων έληξε την 12η Σεπτέμβρη και έχουν καταρτιστεί δύο ψηφοδέλτιο με το μεν πρώτο να απαρτίζεται για το Δ.Σ. από 11 υποψηφιότητες ενώ υπάρχει και ένα ψηφοδέλτιο με μοναδική υποψηφιότητα του κ΄.Χρήστου Λαϊνά (η Δημοκρατική Πανεπιστημιακή Κίνηση Ιατρών –ΔΗΠΑΚ). Σ`ότι αφορά το ψηφοδέλτιο της Αγωνιστικής Κίνησης Ιατρών (ΑΚΙ) έχουν καταθέσει για το Δ.Σ. υποψηφιότητα έντεκα γιατροί για τις «9» θέσεις του Δ.Σ. πρόκειται για τους: Αγγελόπουλο Γιώργο, Αναστασόπουλο Χρήστο,, Ανδριώτη Αντώνη, Βασιλόπουλο Αλέξανδρο, Βουδούκη Θεόδωρο, Καρτέρη Γεωργία, Κοίλια Σωτήρη, Κούκη Κωνσταντίνο, Λάγιου Ευσταθία, Παπαδόπουλο Κωνσταντίνο, Υφαντή Κατερίνα.
Για την προεδρία του Πειθαρχικού από την ΑΚΙ υποψήφια είναι η κα Νίκη Μαλεβίτη ενώ για τη θέση του αντιπροέδρου ο Χρ.Σπηλιωτόπουλος.
Οι εκλογές θα διεξαχθούν την Κυριακή 12 Οκτώβρη (από 8 π.μ. μέχρι 8 μ.μ.). Δικαίωμα ψήφου έχουν οι ιατροί που έχουν εξοφλήσει τη συνδρομή του 1ου εξαμήνου του 2014 μέχρι την Παρασκευή 26 Σεπτέμβρη και ώρα 13.00
Ο κατάλογος των μελών που θα έχουν δικαίωμα ψήφου θα αναρτηθεί στα γραφεία του Συλλόγου στις 26 Σεπτέμβρη, που θα γίνει οριστικός στις 3 Οκτώβρη για κάθε αιτηθείσα διόρθωση.
*Η άσκηση του εκλογικού δικαιώματος είναι υποχρεωτική (727/77) για όλα τα μέλη και η παράλειψη συνιστά Πειθαρχικό παράπτωμα, σημειώνεται σε σχετική ανακοίνωση του Συλλόγου.