Δύο μήνες ακόμα θα διαρκέσουν οι διαδικασίες σε Παρακαταθηκών και Δανείων και Ελεγκτικό Συνέδριο Με θετικά μηνύματα για το δάνειο του Δήμου Αιγαλείας επέστρεψαν από το Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων ο αντιδήμαρχος ανάπτυξης Λ. Μαυρουδής, ο λογιστής του Δήμου και ο οικονομικός  σύμβουλος κ. Αλεβίζος.

Στη συνάντηση που είχαν οι εκπρόσωποι  του Δήμου Αιγιαλείας με τον αντιπρόεδρο του Ταμείου Παρακαταθηκών και δανείων ενημερώθηκαν για την πορεία του αιτήματος για τη χορήγηση δανείου ύψους 5.500.000€ που όπως φαίνεται θα πάρει έγκριση σε ένα περίπου μήνα, αφού περάσει από συμβούλιο. Ο αντιπρόεδρος μάλιστα του Ταμείου Παρακαταθηκών και Δανείων διευκρίνισε κάποιες αλλαγές που θα πρέπει να γίνουν για να αντιμετωπιστούν κάποια τεχνικά προβλήματα.
Εκτός από τον ένα περίπου μήνα αναμονής για την έγκριση, θα ακολουθήσει η διαδικασία του προσυμβατικού ελέγχου από το Ελεγκτικό Συνέδριο, διαδικασία που υπολογίζεται να διαρκέσει έναν επιπλέον μήνα.
Την ικανοποίηση του και την αισιοδοξία του για την πορεία του αιτήματος του Δήμου εξέφρασε ο αντιδήμαρχος ανάπτυξης Λ. Μαυρουδής μιλώντας στον «Ημ.» τονίζοντας ωστόσο πως «Θα είμαστε σε συνεχή επαφή, αν όλα πάνε καλά και δεν υπάρξει κάποια αλλαγή από πλευράς κυβερνητικής πολιτικής τότε όπως όλα δείχνουν το Σεπτέμβρη θα λυθεί το θέμα του δανείου».
Αθ. Σ.