aneksartitoi-ellinesΗ Συντονιστική Επιτροπή Αιγιάλειας ενημερώνει τους φίλους και τα μέλη του Κινήματος ότι τα γραφεία θα είναι ανοικτά καθημερινά τα απογεύματα από τις 6.00 σε όλη την διάρκεια της προεκλογικής περιόδου. ,για παροχή ενημέρωσης και πληροφοριών αλλά και τον συντονισμό και την οργάνωση του προεκλογικού αγώνα.
Μετά την επίσημη ανακοίνωση των Υποψηφίων Βουλευτών του Νομού μας , θα υπάρξει προγραμματισμός επισκέψεως και γνωριμίας με όλους τους υποψηφίους ,στα γραφεία της
Συντονιστικής.
Στο σημείο αυτό τονίζουμε την ανάγκη συμμετοχής όσο το δυνατόν περισσότερων μελών και υποστηρικτών του Κινήματος μας ,στις ομάδες εργασίας που θα δημιουργηθούν , για την πιο πλήρη ενημέρωση των συμπολιτών μας σε κάθε κοινότητα και γειτονιά της Αιγιάλειας, σχετικά με την πρόταση των Ανεξάρτητων Ελλήνων., καθώς επίσης και για την απαραίτητη στελέχωση των Εκλογικών Τμημάτων με Εκλογικούς Αντιπροσώπους.
Ακόμη πληροφορούμε όλους τους φίλους μας ότι το Σάββατο 10 Ιανουαρίου θα πραγματοποιηθεί στο ξενοδοχείο ΑΣΤΕΡΑΣ στην Πάτρα , στις 7.00 το βράδυ, η προγραμματισμένη προεκλογική ομιλία του Προέδρου του Κινήματος Πάνου Καμμένου..
Απαραίτητη θεωρείται η δυναμική παρουσία όλων μας..