ekaΟμαλά κύλησε η εκλογική διαδικασία του Εργατικού Κέντρου Αιγίου, με τον συνδυασμό της Παναιγιάλειας Αγωνιστικής Κίνησης (ΠΑΚ) να αναδεικνύεται πρώτος με 15 ψήφους και 4 έδρες. Από εκεί και πέρα, η Ανεξάρτητη Συνδικαλιστική Κίνηση Εργαζομένων (ΑΣΚΕ) Αιγιάλειας και η Δημοκρατική Αγωνιστική Συνεργασία (ΔΑΣ) πήραν 8 7 ψήφους αντίστοιχα και παίρνουν από δύο έδρες, ο Συνδυασμός «ΑΥΡΑ» έλαβε 4 ψήφους κέρδισε μία έδρα, ενώ η Αγωνιστική Ενότητα Εργαζομένων πήρε δύο ψήφους και δεν εκλέγει κανέναν. Σημειώνεται ότι από τους 37 αντιπροσώπους ψήφισαν οι 36, ενώ την μοναδική έδρα στην ΓΣΕΕ έλαβε η Παναιγιάλεια Αγωνιστική Κίνηση.
Ειδικότερα, στο νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Εργατικού Κέντρου Αιγίουεκλέγονται οι Παναγιώτης Γεωργόπουλος, Παναγιώτης Καυκάς, Κώστας Γιάχος, Μαρία Κοντεσοπούλου (ΠΑΚ), Βασίλης Τσερεντζούλιας, Περικλής Παπαγιαννακόπουλος (ΑΣΚΕ), Βασίλης Μητρόπουλος, Αλέξης Χασιώτης (ΔΑΣ) και Σταύρος Λειβαδίτης (ΑΥΡΑ).
Ως αντιπρόσωπος στη ΓΣΕΕ εκλέγεται ο Παναγιώτης Γεωργόπουλος, ενώ για την Ελεγκτική Επιτροπή εκλέγονται οι Γεωργία Θεοδωροπούλου, Σταυρούλα Πιερράτου και Διαμάντω Σαλαμάνου.