DRASY_47Το βράδυ της Τρίτης πραγματοποιήθηκε με πολύ μεγάλη επιτυχία η κεντρική συγκέντρωση της ΔΡΑΣΥ Αιγιαλών μπροστά από το εκλογικό κέντρο στην οδό Μητροπόλεως. Μπροστά από τον τεράστιο χάρτη της Αιγιάλειας (ειδική παραγωγή της παράταξης για να τονίσει την ενότητα του Δήμου) ο Κώστας Παπακωνσταντίνου ανέπτυξε τα κρίσιμα θέμα που αφορούν τις εκλογές της ερχόμενης Κυριακής. Αυτά είναι:
1. Η ανάγκη ανατροπής του δημοτικού κατεστημένου που εκφράζεται από την παράταξη του δημάρχου και του αντιδημάρχου του. Κατέστησε σαφές ότι και οι δύο παρατάξεις είναι εντελώς το ίδιο και εκφράζουν μια ληγμένη κατάσταση. Επιπλέον τόνισε ότι δε είναι δυνατόν να προσδοκούμε ανατροπή του κεντρικού πολιτικού σκηνικού όσο διατηρούμε αυτούς τους ανθρώπους οι οποίοι αντιπροσωπεύουν τον μηχανισμό των δύο κομμάτων που βρίσκονται σήμερα στην κυβέρνηση.
2. Οι μεγάλες ευθύνες που έχει ο δήμος στο να προστατέψει την κοινωνία από την επέλαση των μνημονιακών πολιτικών και να ανορθώσει την οικονομία σχεδιάζοντας (σχεδόν από την αρχή) το μέλλον μας.
3. Η ΔΡΑΣΥ είναι η μόνη παράταξη που εγγυάται διαφάνεια, συμμετοχή του πολίτη κι σχεδιασμό προς όφελος της κοινωνίας και όχι των συμφερόντων μιας ελίτ.
Ο Κώστας Παπακωνσταντίνου τόνισε ότι οι νέοι έχουν χρέος να συμμετάσχουν στις εκλογές και να ανατρέψουν το γερασμένο κεντρικό και τοπικό πολιτικό σκηνικό που έχει υποθηκεύσει το μέλλον τους.
Τόνισε ότι η ΔΡΑΣΥ είναι η πιο καθαρή κα ποιοτική παράταξη και κάλεσε όλους του δημότες της Αιγιάλειας να στηρίξουν τη ΔΡΑΣΥ τον μόνο συνδυασμό στον οποίο μπορούν να έχουν εμπιστοσύνη