enotiki_aigialeia_logo«Εκτιμώ ότι στο συγκεκριμένο περιβάλλον που είμαστε και τις κρίσιμες στιγμές που περνάμε σαν χώρα και σαν δήμος, πρέπει να αλλάξουμε νοοτροπίες και να κάνουμε υπερβάσεις για να προχωρήσουμε μπροστά.Νιώθω ότι σε αυτό το περιβάλλον δεν μπορώ να μείνω παθητικός θεατής και αμέτοχη. Πιστεύω ότι έκλεισε ένας κύκλος και πρέπει να ανοίξει ένας άλλος με νέο προσανατολισμό, νέες ιδέες και νέα προοπτική και το βλέμμα στραμμένο στο μέλλον.
Γι αυτό αποφάσισα, σε αυτή την κρίσιμη εκλογική αναμέτρηση να συμπαραταχθώ και να συμπορευτώ με τον κ. Θανάση Παναγόπουλο και την Ενωτική Αιγιάλεια σε μια κοινή πορεία και προσπάθεια για την επόμενη ημέρα του τόπου μας.»

Η Ενωτική Αιγιάλεια καλωσορίζει την κ. Μαρία Τσουκαλά στο κεντρικό ψηφοδέλτιο

Η Ενωτική Αιγιάλεια ανακοινώνει τη συμπόρευση με την Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Μαρία Τσουκαλά και την υποψηφιότητά της στο κεντρικό ψηφοδέλτιο Αιγίου.
«Η κ. Μαρία Τσουκαλά με την προσωπικότητα και την εμπειρία της δίνει ιδιαίτερη ώθηση και δυναμική στην ενωτική πορεία μας και ενδυναμώνει πολλαπλασιαστικά την προσπάθεια και τον αγώνα μας για τη νίκη και τη μελλοντική πορεία του τόπου» δήλωσε ο υποψήφιος δήμαρχος Θανάσης Παναγόπουλος.

Γεώργιος Γκίκας και Μαρία Παπαγεωργίου υποψήφιοι με την Ενωτική Αιγιάλεια

 Η Ενωτική Αιγιάλεια ανακοινώνει τις υποψηφιότητες του Γεωργίου Γκίκα για το κεντρικό ψηφοδέλτιο Αιγίου και της Μαρίας Παπαγεωργίου για το Κεντρικό ψηφοδέλτιο Διακοπτού.

 ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΚΑΣ

 Ο Γιώργος Γκίκας γεννήθηκε το 1964 στο Αίγιο, είναι παντρεμένος με την έμπορο Μαρία Χριστοδουλοπούλου και έχουν δυο κόρες.

Αποφοίτησε το 1982 από το 1ο λύκειο Αιγίου και είναι πτυχιούχος της σχολής Διοίκησης και Οικονομίας (τμήμα λογιστικής) του Α.Τ.Ε.Ι. Πάτρας. Εργάζεται ως υπάλληλος εδώ και 27 χρόνια στο Υπουργείο Οικονομικών (Δ.Ο.Υ. Αιγίου).

Διατέλεσε Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Αιγίου από το 1998-2006 και είχε συμμετοχή στις περισσότερες επιτροπές και διοικητικά συμβούλια του δήμου (δημαρχιακή, δημοτικό στάδιο κ.τ.λ.).

Το 2006 ορίστηκε Αντιδήμαρχος οικονομικών στο δήμο Αιγίου.

 Μαρία Παπαγεωργίου

 Γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Διακοπτό Αιγιαλείας. Είναι παντρεμένη με τον Τάσο Μπότη που κατάγεται από την Αρκαδία, αλλά αγάπησε την Αιγιάλεια και έγινε δημότης της. Έχει ένα γιο, το Νίκο που είναι χημικός μηχανικός του ΕΜΠ.

Πτυχιούχος ΤΕΙ Λογιστικής, εργάστηκε ως λογίστρια στη ναυτιλιακή εταιρία “Χανδρής” και στη συνέχεια στην κοινοπραξία των τεχνικών εταιριών που κατασκεύασε τη σήραγγα Αρτεμισίου. Την κέρδισε όμως η Τ.Α. αφού υπήρξε στέλεχος για 23 χρόνια στην

Ελληνική Εταιρία Τοπικής Ανάπτυξης και Αυτοδιοίκησης ( ΕΕΤΑΑ ), αποκτώντας μεγάλη εμπειρία στη διαχείριση και επίλυση των προβλημάτων των δήμων της χώρας.

Ιδρυτικό στέλεχος της ομάδας που εμπνεύστηκε και οργάνωσε την έκθεση για την αυτοδιοίκηση “POLIS” απόκτησε σημαντικές γνώσεις για τα ευρωπαϊκά προγράμματα και τις διαδικασίες απορρόφησής τους από τους δήμους.

Ως Αντιπρόεδρος της ΔΗΚΕΠΑ, ανέπτυξε πλούσια δράση στα πολιτιστικά δρώμενα του Διακοπτού και όλης της Αιγιάλειας. Ήρεμη και μεθοδική, από τις αρχές του 2011 μέχρι σήμερα, εργάστηκε σχεδόν σε καθημερινή βάση στο Δημαρχείο Διακοπτού, αποδεικνύοντας έμπρακτα ότι η προσφορά στους πολίτες δεν συνδέεται απαραίτητα με αξίωμα.

Μέλος των επιτροπών Διαβούλευσης και Πολιτιστικής ταυτότητας του δήμου, συμμετέχει στην Ενωτική Αιγιάλεια ως υποψήφια στο κεντρικό της Δ.Ε. Διακοπτού γιατί πιστεύει ότι, η συμπόρευση της με ειλικρίνεια και  εντιμότητα, με ένα μεγάλο πυρήνα άξιων ανθρώπων, με κοινούς στόχους και αξίες, θα αναδείξουν και θα διασφαλίσουν την παραγωγική, κοινωνική, οικονομική και πολιτιστική  συνοχή της Αιγιάλειας.