evo1Οι καταγγελίες για «μαϊμού» εθελουσία αποχώρηση πρώην υψηλόβαθμου στελέχους του εργοστασίου του Αιγίου που επρόκειτο να επαναπροσληφθεί σην εταιρεία μέσω εργολαβικής εταιρείας, έβαλαν σύμφωνα με νέα ανακοίνωση του Σωματείου Εργαζομένων στο Εργοστάσιο του Αιγίου «Φρένο» ακυρώνοντας την επαναπρόσληψη του συγκεκριμένου εργαζομένου.
Συγκεκριμένα με ανακοίνωση που υπογράφεται από τον πρόεδρο Χ.Πανουτσακόπουλο και τον Γραμματέα Ι.Ανδρίτσο, το Σωματείο Υπαλλήλων & Εργατοτεχνιτών του εργοστασίου του Αιγίου γνωστοποιεί ότι:
«Η Ενωμένη-Αποφασισμένη Αντίδραση των εργαζομένων τού Σωματείου μας έφερε την ΑΚΥΡΩΣΗ με Δελτίο τύπου εμμέσως πλήν σαφώς της σκανδαλώδης επαναπρόσληψης του ¨αναντικατάστατου διευθυντή¨!! μέσω εργολαβικής εταιρείας.
Δηλώνουμε για άλλη μια φορά την πάγια θέση μας ότι η εταιρεία.
Έχει ανάγκη από μόνιμες προσλήψεις εργατοτεχνικού προσωπικού γιατί μόνο έτσι προχωράει η ουσιαστική ανάπτυξη και η ανασυγκρότηση της.
Ποτέ η εταιρεία δεν είχε ανάγκη από Τρωκτικά και Εργολάβους που θα αρμέγουν-απαξιώνουν-διαλύουν.
Καλούμε λοιπόν τη διοίκηση και την αρμόδια υπουργό να ακυρώσουν παρόμοιους σχεδιασμούς ακριβών αποχωρήσεων και αστραπιαίων εργολαβικών επαναπροσλήψεων.
Το εργοστάσιο του Αιγίου είναι Καρδιά της παραγωγής οπλικών
Συστημάτων και Μεταλλικών μερών πυρομαχικών των Ελληνικών Αμυντικών Συστηματων και θα το υπερασπίσουμε
Με κάθε τρόπο».