Best-Dentist-Columbus-Ohio1Επιτυχώς ολοκληρώθηκε η ενημερωτική Ημερίδα Υγείας που έλαβε χώρα την Κυριακή 7/12/2014 στην αίθουσα του Πολιτιστικού Συλλόγου Τέμενης.
Με την ολοκλήρωση των χαιρετισμών το λόγο πήρε πρώτη η Διατροφολόγος κ. Ιωάννα Ράπτη, η οποία προχώρησε σε μία αναλυτική παρουσίαση του θέματος: «Η μεσογειακή διατροφή ως ασπίδα για την υγεία μας»
Η Ημερίδα συνεχίστηκε με την ομιλία του οδοντίατρου κ. Γιώργου Παπαχριστόπουλου με θέμα: «Οι κίνδυνοι που απειλούν τα δόντια μας. Νόσοι του στόματος -Πρόληψη – Θεραπευτική αντιμετώπιση»
Τρίτος ομιλητής ήταν ο οδοντίατρος κ. Σπύρος Αρμπής , με θέμα:
“Οδοντίατροι-ασθενείς *Η συνεργασία*: Κώδικας επικοινωνίας, από τη γνωριμία στη σωστή θεραπευτική αντιμετώπιση και διατήρηση της υγείας του στόματος»
Μετά την ολοκλήρωση των ομιλιών ακολούθησε συζήτηση αλλά και ανταλλαγή απόψεων.
«Η εκδήλωση ήταν επιτυχηµένη και αισθανόμαστε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε δημόσια τους τρεις επιστήμονες-ομιλητές που αποδέχτηκαν την πρόσκληση του Συλλόγου και για το υψηλό επίπεδο ενημέρωσης που μας προσέφεραν.
Ακόμα ευχαριστούμε το Δημοτικό Σχολείο Τέμενης για τον προτζέκτορα που μας παραχώρησε για τις ανάγκες της εκδήλωσης, όπως επίσης και το «Catering Κουτρόπουλος» για την παραγωγή των εδεσμάτων που προσφέρθηκαν, των οποίων οι πρώτες ύλες ήταν ευγενική χορηγία του κ. Βασίλη Μασσαρά» αναφέρει σε ανακοίνωσή του το ΔΣ του Συλλόγου.