IONION BIBLIOΗ Ιόνιος Βιβλιοθήκη Αιγίου στέλνει ευχαριστήρια επιστολή στους κάτωθι συμπολίτες και τους ενημερώνει σχετικά με την πνευματική στήριξη που λαμβάνει. Συγκεκριμένα: «ευχαριστεί θερμά τους συμπολίτες μας, για τη δωρεά των βιβλίων τους καθώς και για τις οικονομικές τους ενισχύσεις.
Η βοήθειά τους είναι ιδιαίτερα σημαντική γιατί στηρίζουν το πνευματικό έργο της βιβλιοθήκης και συμβάλλουν με τον καλύτερο τρόπο, στην ενίσχυση του κοινωνικού και εκπαιδευτικού έργου της Βιβλιοθήκης.
Τον κ. Τάσο Μουτζουρούλια, τον κ. Δημήτρη Παπαλάμπρου, τον. κ. Αθανάσιο Παπανικολόπουλο, την κ. Μαρία Αγγελοπούλου , την κ. Φωτεινή Ντούρα, τον κ. Γιώργο Παντελακάκη, την κ. Βάνα Μπεντεβή, την κ. Άννα Γεωργίου, την κ. Νατάσα Γιαννοπούλου, και ανώνυμη για τη δωρεά βιβλίων τους.
Τον κ. Χρήστο Βαλλιανάτο, τον κ. Κωνσταντίνο Λουκόπουλο και την κ. Καίτη Χαριτάτου για τη δωρεά χρηματικού ποσού για τις ανάγκες της Βιβλιοθήκης.

Επίσης τον κ. Μιχάλη Λασκαράτο, την κ. Ρεγγίνα Ραζή – Κωστοπούλου, την κ. Μαρία Γκοβέση-Βανδώρου και την κ. Ελένη Βανδώρου-Λαουρδέκη για τη δωρεά χρηματικού ποσού εις μνήμη της θανούσης Αγγελικής Βανδώρου.
Η Βιβλιοθήκη εύχεται σε όλους να έχουν υγεία».