eopiΤο Εργατικό κέντρο Αιγίου κατά τη χτεσινή Γενική Συνέλευση και με αφορμή το κλείσιμο του Ε.Ο.Π.Υ.Υ. στην πόλη μας εξέδωσε ψήφισμα που δηλώνει την αμέριστη συμπαράσταση στους εργαζόμενους των μονάδων και την αντίθεση του σε πράξεις και ενέργειες που οδηγούν στην εξαθλίωση και ταπείνωση της ανθρώπινης αξιοπρέπειας.

Είναι αναμφισβήτητο γεγονός ότι με τις αλλαγές αλλά και περικοπές στα ασφαλιστικά ταμεία, η ιατροφαρμακευτική περίθαλψη έχει επιβαρύνει κατά πολύ τον οικονομικό προϋπολογισμό της οικογένειας.

Και αντί να υπάρξει μέριμνα και πρόνοια για την βελτίωση και αναβάθμιση των υγειονομικών μονάδων αντίθετα κλείνουν και οι υπάρχουσες και οδηγούνται από τη μια οι ασφαλισμένοι στην ανασφάλεια και απόγνωση για το πώς θα καλύψουν τα φάρμακα τους, τις εξετάσεις τους, τα εμβόλια των παιδιών τους και από την άλλη ένας μεγάλος όγκος εργαζομένων μένουν μετέωροι και ανημέρωτοι για το μέλλον τους.

Το Εργατικό Κέντρο Αιγίου βρίσκεται στο πλευρό Εργαζομένων και Ασφαλισμένων έτοιμο να συμπορευτεί στους αγώνες τους, διεκδικώντας το δικαίωμα στην υγεία αλλά και στην εργασία.