Ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Απόστολος Κατσιφάρας απέστειλε προς τον αποχωρούντα Γενικό Γραμματέα της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Τάσο Αποστολόπουλο την παρακάτω ευχαριστήρια επιστολή:

 

«Αγαπητέ Τάσο,

 

Με την ευκαιρία της ολοκλήρωσης των καθηκόντων σου στη Δυτική Ελλάδα σου απευθύνω τις ευχαριστίες για τη μέχρι σήμερα συνεργασία μας και τις καλύτερες ευχές μου για τη συνέχεια.

 

Υπηρέτησες τον τόπο μας από το Δεκέμβριο του 2009 πρώτα ως Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας και κατόπιν ως Γενικός Γραμματέας της Αποκεντρωμένης Διοίκησης. Σε όλο αυτό το διάστημα είχα την ευκαιρία να συνεργαστώ μαζί σου ως βουλευτής, ως υφυπουργός και ως αιρετός Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας.

 

Εκτιμώ ότι η συνεργασία μας υπήρξε γόνιμη και θετική προς όφελος των συμφερόντων του τόπου και των πολιτών και επειδή κάθε συνεργασία απαιτεί βούληση και από τα δύο μέρη, σε ευχαριστώ ιδιαίτερα.

 

Αγαπητέ Τάσο,

 

Η ολοκλήρωση ενός κύκλου σημαίνει πάντα το ξεκίνημα μιας νέας προσπάθειας. Είμαι βέβαιος ότι θα παραμείνεις ενεργός πολίτης και δραστήριος παράγοντας στο δημόσιο βίο και ως εκ τούτου εκφράζω τη βεβαιότητα ότι θα ξανασυναντηθούμε σε κοινούς αγώνες.

 

Να είσαι πάντα γερός και ακμαίος».