Την Τρίτη 19 Δεκεμβρίου 2017 επισκέφθηκαν το Ε.Κ.Α.ΜΕ. μαθητές και μαθήτριες της Γ1′ τάξης του 3ου Γυμνασίου Αιγίου συνοδευόμενα από τον καθηγητή τους κο. Γιώργο Καϊάφα με σκοπό να γνωρίσουν από κοντά το χώρο. Μικροί και μεγάλοι τραγούδησαν χριστουγεννιάτικα τραγούδια με συνοδεία μουσικών οργάνων και διασκέδασαν ολόψυχα.

[the_ad id=”46371″]

Στη συνέχεια ο Κύκλος Επιστημόνων Χριστιανικής Ένωσης μαζί με τη Δεσποινίδα Αρσινόη Παππά παρουσίασαν μία ολοκληρωμένη χριστουγεννιάτικη εκδήλωση που ευχαρίστησε πολύ τους εκπαιδευόμενους του Κέντρου και τους έβαλαν με τον καλύτερο τρόπο στο κλίμα των εορτών.
Την Τετάρτη 20 Δεκεμβρίου 2017 μαθήτριες της Δ’, Ε’ και ΣΤ’ τάξης του 10ου Δημοτικού Σχολείου Αιγίου με το Διευθυντή του σχολείου τους κ. Χρήστο Μαράντη και το δάσκαλο μουσικής κ. Άγγελο Παπαγγελόπουλο επισκέφθηκαν το Κέντρο με χριστουγεννιάτικη εμφάνιση και με γλυκά για τους εκπαιδευόμενους προσφορά των αρτοποιών “Μπομποτσιάρη”. Μαζί τους ήταν και η κα. Σία Μεντζελοπούλου- Καλαμιώτη. Τραγούδησαν διάφορα χριστουγεννιάτικα τραγούδια με πολύ γλυκό και όμορφο τρόπο και τα παιδιά μας ενθουσιάστηκαν από τις καλές φωνές και τον ενθουσιασμό των μαθητριών.
Το Δ.Σ. του Ε.Κ.Α.ΜΕ. τους ευχαριστεί όλους θερμά και τους εύχεται καλές γιορτές με υγεία, αγάπη και μια νέα δημιουργική χρονιά.

[the_ad id=”46704″]

 

[the_ad id=”48922″]