panagopoulos ergaΕπίσκεψη σε ένα από τα εργοτάξια της «Ολυμπίας Οδού» συνοδευόμενος από συνεργάτες του το μεσημέρι της Παρασκευής ο δήμαρχος Αιγιαλείας.
Το «κλιμάκιο» της δημοτικής αρχής ανέβηκε στο εργοτάξιο που βρίσκεται παράλληλα της εθνικής οδού και του ποταμού Κερυνίτη, όπου ενημερώθηκε για την πορεία του έργου από στελέχη της κατασκευάστριας εταιρείας.
Οι χάρτες που άνοιξαν ενώπιον του δημάρχου και των προέδρων, έδειξαν σύμφωνα με τη δημοτική αρχή ότι η πορεία του έργου δεν είναι ακόμα ικανοποιητική και θα πρέπει να επιτευχθεί η μέγιστη δυνατή συνεργασία μεταξύ όλων των πλευρών προκειμένου να επιταχυνθούν οι εργασίες στη βάση της σύμβασης που υφίσταται και όλων των αναγκαίων προδιαγραφών για την προστασία του περιβάλλοντος και των τοπικών κοινοτήτων.
Δέσμευση της κατασκευάστριας εταιρείας είναι να ξεκινήσει την κατασκευή των αναβαθμών εντός του Σεπτεμβρίου καθώς και μία σειρά ανταποδοτικών έργων για τις τοπικές κοινότητες.
Οι εμπλεκόμενες πλευρές θα συναντηθούν ξανά εντός της εβδομάδας στο γραφείο του δημάρχου Αιγιάλειας.
*Μαζί με τον Θ.Παναγόπουλο στο εργοτάξιο ήσαν και: ο αντιδήμαρχος Δημήτρης Φιλιππάτος και οι πρόεδροι των Νικολεϊκων Αναστάσιος Μούσκας και Ροδιάς Γιώργος Ροδόπουλος.