STILETOΣυνελήφθησαν , στη Πάτρα, από Αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών, τέσσερις ημεδαποί (τρεις άνδρες και μια γυναίκα) ηλικίας 26, 26, 35 και 52 ετών αντίστοιχα, σε βάρος των όποιων σχηματίστηκε δικογραφία, για τα κατά περίπτωση αδικήματα, της πρόκλησης επικίνδυνης σωματικής βλάβης, της οπλοκατοχής και της υπόθαλψης εγκληματία.Ειδικότερα προχθές (10-12-2012) το πρωί, στη Πάτρα, οι δυο 26χρονοι ενεργώντας από κοινού, τραυμάτισαν 44χρονο ημεδαπό με στιλέτο, στην αριστερή ωμοπλάτη.

Ο 44χρονος διακομίστηκε με σταθμό του Ε.Κ.Α.Β. στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ρίου – Πατρών όπου παραμένει νοσηλευόμενος.

Από την αστυνομική ερευνά που ενήργησε η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Πατρών προέκυψε ότι οι δυο 26χρονοι έπληξαν τον 44χρονο για λογαριασμό της 52χρονης ημεδαπής ένεκα προηγούμενων προσωπικών – οικονομικών διαφορών.

Για τη σύλληψη των δραστών ενεργήθηκαν συντονισμένες έρευνες των αστυνομικών με αποτέλεσμα τον εντοπισμό και την σύλληψη τους την επόμενη ημέρα (11-12-2012) το μεσημέρι στη Πάτρα.

Στα πλαίσια των αναζητήσεων, συνελήφθη και ένας 35χρονος ημεδαπός που φιλοξενούσε τον ένα 26χρονο στην οικία του. Σε έρευνα που ακολουθησε στο σπίτι του 35χρονου, παρουσία δικαστικού λειτουργού, οι αστυνομικοί βρήκαν και κατέσχεσαν ένα πτυσσόμενο στιλέτο μήκους είκοσι ενός εκατοστών και ένα δίκαννο κυνηγητικό όπλο.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν σήμερα στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πατρών.