Εξιχνιάστηκε, μετά από μεθοδική έρευνα των αστυνομικών του Αστυνομικού Τμήματος Ακράτας, υπόθεση απάτης, που είχε διαπραχθεί φέτος τον Μάρτιο, στα Συλιβαινιώτικα Αιγιαλείας, σε βάρος ηλικιωμένης ημεδαπής.

[the_ad id=”46371″]

 

Για την υπόθεση αυτή σχηματίστηκε δικογραφία για απάτη σε βάρος ενός 38χρονου ημεδαπού τα πλήρη στοιχεία του οποίου έχουν ταυτοποιηθεί.

Ειδικότερα, στις (24-3-2017) ο δράστης μετέβη σε οικία ηλικιωμένης ημεδαπής, στην οποία αφού προσποιήθηκε τον απεσταλμένο του υιού της, της απέσπασε το χρηματικό ποσό των (400) ευρώ, για να διευθετήσει δήθεν εκκρεμότητα στην εφορία.

[the_ad id=”46274″]

 

Επιπλέον, για να πείσει την ηλικιωμένη ο 38χρονος είχε προσποιηθεί ότι μιλούσε με τον υιό της στο κινητό τηλέφωνο και ενεργούσε κατ΄εντολή του.

Στο πλαίσιο μεθοδικών ερευνών, οι αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Ακράτας, ταυτοποίησαν τα πλήρη στοιχεία του 38χρονου, ο οποίος αναζητείται.

Η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του δράστη θα υποβληθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Καλαβρύτων, ενώ συνεχίζονται οι αστυνομικές έρευνες για να διαπιστωθεί αν ο 38χρονος εμπλέκεται και σε άλλες υποθέσεις εξαπάτησης πολιτών.

[the_ad id=”46704″]

[the_ad id=”46715″]