Εντατικοί έλεγχοι στην αγορά από μικτά κλιμάκια σε όλη τη διάρκεια της καρναβαλικής περιόδου θα διενεργούνται με στόχο τη διασφάλιση στην ποιότητα των παρεχομένων υπηρεσιών.Για την καλύτερη και πιο αποτελεσματική διοργάνωση των ελέγχων πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί σύσκεψη υπηρεσιακών παραγόντων υπό την προεδρία του Αντιπεριφερειάρχη Αχαίας Γρηγόρη Αλεξόπουλου όπου και ελήφθησαν οι σχετικές αποφάσεις. Οι έλεγχοι θα είναι πυκνοί στα καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος και η έμφαση θα δοθεί σε ζητήματα υγιεινής, ποιότητας αλλά και τήρησης των τιμών που αναγράφονται στους τιμοκατάλογους.

Ταυτόχρονα και πέραν των ελέγχων δίνονται στη δημοσιότητα τα παρακάτω τηλέφωνα (2613-620720, 2613-620717 και 6977-479948, 6976-060126) στα οποία μπορούν να απευθύνονται οι πολίτες για πληροφορίες αλλά και για καταγγελίες που θα ήθελαν να κάνουν.

Στη σύσκεψη πήραν μέρος τα στελέχη των υπηρεσιών ανάπτυξης, υγιεινής και κτηνιατρικής Διονυσία Σαμαντά, Θ. Λάμπος, Χαρά Οικονόμου, Χρ. Ποταμιάς, Στ. Βέρας, Κ. Κόλαρης, Γ. Μέγκας,  και εκ μέρους του ΕΦΕΤ ο Π. Σωτηρίου.