tri - kouniniotisΕξ αφορμής του ξαφνικού χαμού του Αιγιώτη Γιώργου Κουνινιώτη, ο Υπ.Βουλευτής Αχαΐας Ν.Δ Δημήτρης Τριανταφυλλόπουλος, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

“Στα είκοσι και πλέον χρόνια πραγματικής φιλίας,απέδειξε την αγάπη του και την ανθρωπιά του σε όλα. Ήταν φίλος στα εύκολα και στα δύσκολα.Με εμπιστεύτηκε στα πολιτικά μου βήματα, τόσο στην κεντρική πολιτική σκηνή όσο και στην Τοπική Αυτοδιοίκηση οπότε και το 2010 ως Υποψήφιος Σύμβουλός μου στο Αίγιο, εξελέγη για πρώτη φορά στο Δήμο Αιγιάλειας, όπως και πρόσφατα που με ακολούθησε στην νέα μας παραταξιακή στέγη.
Τα τελευταία χρόνια μέχρι και σήμερα, με ζήλο ήταν Υπεύθυνος του Πολιτικού μου Γραφείου στο Αίγιο κι έδωσε τη δική του μάχη δίπλα μου σαν στενός κι έμπιστος συνεργάτης.Στα κοινά μας βήματα και βιώματα, στους κοινούς μας προβληματισμούς και στις αναζητήσεις είχε τον τρόπο να παρέχει δύναμη και ν’ ανοίγει νέους δρόμους.
Του είμαι ευγνώμων για τη φιλία του, τη βοήθειά του και την ακλόνητη εμπιστοσύνη του.
Για μένα-όπως και για το Αίγιο ολόκληρο- είναι μια σημαντική απώλεια.Στην οικογένειά του, τους φίλους του κι όσους γνώριζαν και λυπήθηκαν για το πρόωρο θάνατο του Γιώργου, θέλω να μεταφέρω τα συλλυπητήριά μου και την ευχή για υγεία.
Είμαι σίγουρος ότι μας θέλει, από την τελευταία του κατοικία, δυνατούς και χρήσιμους στον τόπο”