Έντονο ενδιαφέρον φαίνεται πως υπάρχει για δημοτικά ακίνητα  από την πλευρά των επενδυτών από το Κουβέιτ που βρίσκονται αυτές τις μέρες στην Αιγιάλεια.
Όπως έχει γράψει ο «Ημ» μέλη της βασιλικής οικογένειας του Κουβέιτ, που αναζητούν στην Ελλάδα ακίνητα να δραστηριοποιηθούν στον τουριστικό τομέα φαίνεται πως έδειξαν ενδιαφέρον για ακίνητα του δήμου στη δυτ. Αιγιάλεια.
Η αξιοποίηση της δημοτικής περιούσιας άλλωστε ήταν κάτι που εξαρχής είχε απασχολήσει τη δημ. Αρχή. Η παρουσία των Κουβετιανών στην Αιγιάλεια κάθε άλλο παρά απαρατήρητη θα μπορούσε να περάσει από τη δημοτική αρχή. Μάλιστα  στη χθεσινή συνεδρίαση της  εκτελεστικής επιτροπής που έγινε μια πρώτη αναφορά στο θέμα οι αντιδήμαρχοι έδειξαν ενδιαφέρον για το ενδεχόμενο συνεργασίας αναφέροντας μάλιστα και άλλα ακίνητα που ανήκουν στη δημοτική περιουσία και που θα μπορούσαν να αξιοποιηθούν.
Βέβαια από πλευράς τόσο των επενδυτών από το Κουβέιτ όσο και της δημ. Αρχής δεν έχει γίνει κάποια επίσημη πρόταση και όλα μέχρι ώρας παραμένουν ρευστά και σε επίπεδο συζητήσεων. Τα μέλη της βασιλικής οικογένειας του Κουβέιτ ωστόσο θα παραμείνουν στην περιοχή για μερικές μέρες ακόμα, οπότε και αναμένεται να υπάρξει περαιτέρω εξέλιξη.