“Η Ν.Δ ΕΧΕΙ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΣΤΗΝ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ… Ή ΜΗΠΩΣ ΠΑΛΙ NAI;” TONIZEI ΣΕ ΞΕΚΑΘΑΡΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ Η ΟΜΑΔΑ “ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΠΟΥΛΟΥ”Με αφορμή σημερινό (Δευτέρα 24/9/12) δημοσίευμα της Εφημερίδας “ΠΡΩΤΗ ΤΗΣ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ”, μέσω του οποίου εμφανίζεται αντιπροσωπεία της Δημοτικής Παράταξης “Αιγιάλεια-Νέα Εποχή”- παρουσία και του Επικεφαλής της Δημήτρη Τριανταφυλλόπουλου , να έθεσε σε προ ημερών συνάντησή της με τον Γενικό Γραμματέα της Αποκεντρωμένης Περιφέρειας Δ.Ε Μαν.Αγγέλακα, θέμα “έγκαιρης επιλογής Υποψηφίου Δημάρχου Αιγιάλειας από το κομματικό χώρο της Ν.Δ για τις εκλογές του 2014”, αλλά και της υποτιθέμενης απάντησης του κ. Γενικού ότι… “η Ν.Δ έχει Δήμαρχο”, είναι ανάγκη να τονιστούν τα εξής:

“Ουδέποτε και με οιονδήποτε τρόπο ετέθη στον Περιφερειάρχη τέτοιο θέμα, επιλογής δηλαδή υποψηφίου δημάρχου της Ν.Δ για τις εκλογές του 2014. Η συζήτηση περιστράφηκε μόνο σε τοπικής σημασίας θέματα, σχετιζόμενα με τον “Καλλικράτη”. Ένα τέτοιο ζήτημα άλλωστε θα ήταν άκαιρο και ανούσιο αυτήν την εποχή, ο δε κ.Γενικός…πλήρως αναρμόδιος για κάτι τέτοιο!
Αντιθέτως, ο Επικεφαλής της παράταξής μας, παρότρυνε τον κ. Αγγέλακα, να επισπεύσει την συνάντησή του με τον Δήμαρχο Αιγιάλειας κ. Στάθη Θεοδωρακόπουλο, αφού κάτι τέτοιο θα ωφελούσε τρέχοντα θέματα του δήμου για τα οποία κι εκκρεμούν αποφάσεις.
Όσοι αναλώνονται πρόωρα σε σενάρια και συζητήσεις που αφορούν στις επόμενες Δημοτικές Εκλογές, ας είναι εφεξής πιο προσεκτικοί, αφού το κόμμα της ΝΔ έχει και διατηρεί μία και μόνο μία Δημοτική Παράταξη στην Αιγιάλεια, την παράταξή μας “Αιγιάλεια- Νέα Εποχή”. Επιπλέον, καλά θα κάνουν κάποιοι, να μην προεξοφλούν αυθαίρετα και κατά το δοκούν τη μη επανακάθοδό της στις αυτοδιοικητικές εκλογές.Κάθε πράγμα στον καιρό του…
Σε ό,τι αφορά τον αξιότιμο κ. Δήμαρχο Αιγιάλειας,- ως “δεξιός” αναμφισβήτητα – ας ξεκαθαρίσει δημόσια αλλά και προς την “ερμαφρόδιτη” πολιτικά δημοτική του ομάδα, αν είναι ή όχι…”Δήμαρχος της Νέας Δημοκρατίας” – όπως κατά περίπωση αυτοσυστήνεται, ή αν ακόμα, πολύ περισσότερο, επιθυμεί να είναι αυτός επίσημα προσεχώς ο Υποψήφιος Δήμαρχος της φιλελεύθερης παράταξης! Πριν το κάνει…ας προσέξει πάντως!
Σε κάθε περίπτωση, η Δημοτική μας Παράταξη (ως Ελάσσων Αντιπολίτευση) που στήριξε την εκλογή του νυν Δημάρχου στις επαναληπτικές εκλογές του 2010, συνεχίζει ανεπηρέαστη να στηρίζει τη δημοτική αρχή στις ορθές αποφάσεις της, πολεμώντας τις κακές της επιλογές αλλά και…συμπεριφορές της”!