11.8 C
Aigio
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
spot_imgspot_img
ΑρχικήΕΚΛΟΓΕΣ 2015ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΤΟΠΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΤΟΠΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ

nd Το βράδυ του Σαββάτου 10 Ιανουαρίου 2015, στα γραφεία της Δημοτικής Τοπικής Οργάνωσης της Νέας Δημοκρατίας Αιγιαλείας, συνεδρίασε η Επιτροπή Εκλογικού Αγώνα του κόμματος στην Αιγιάλεια.Συζητήθηκαν και πάρθηκαν αποφάσεις για θέματα εκλογικής δράσης της Ν.Δ. στην Αιγιάλεια ενόψει των Εθνικών Εκλογών της 25ης Ιανουαρίου 2015.
Η Επιτροπή Εκλογικού Αγώνα θα βρίσκεται σε διαρκή εγρήγορση με ποικίλες δράσεις που ήδη αναπτύσσει και θα συνεδριάζει σε τακτά χρονικά διαστήματα, προκειμένου να ρυθμίζει τις όποιες εκκρεμότητες παρουσιάζονται.
Προγραμματίζεται εκδήλωση κοπής Πρωτοχρονιάτικης Βασιλόπιτας στο Αίγιο, παρουσία του συνόλου του ψηφοδελτίου της Ν.Δ. του Νομού Αχαϊας και η οποία εκδήλωση θα αποτελέσει την κεντρική προεκλογική παρουσία του κόμματος στο Αίγιο. Σε ότι αφορά την ακριβή ημερομηνία και τον τόπο της εκδήλωσης θα υπάρξει νεώτερο δελτίο τύπου.
Τα γραφεία της Ν.Δ. στο Αίγιο (Μητροπόλεως 49) θα είναι ανοικτά από τη Δευτέρα 12 Ιανουαρίου 2015, σε καθημερινή βάση, 10 με 1 το πρωί και 6 με 9 το απόγευμα.
Καλούμε όλους τους Αιγιαλείς να πλαισιώσουν την Επιτροπή Εκλογικού Αγώνα της Ν.Δ. για να δώσουμε όλη μαζί τη μάχη των εκλογών της 25ης Ιανουαρίου, μιας μάχης που το νικηφόρο αποτέλεσμα για τη Ν.Δ. θα είναι και η καθοριστική νίκη για την Ελλάδα του Αύριο.

ΠΑΣΧΑΛΙΝΗ ΑΓΟΡΑ

Most Popular