13.6 C
Aigio
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
spot_imgspot_img
ΑρχικήΕκλογέςΕκλογές 2014Δημοτική Συσπείρωση Αιγιάλειας ανακοινώνει τις υποψηφιότητες

Δημοτική Συσπείρωση Αιγιάλειας ανακοινώνει τις υποψηφιότητες

syspirosi foto ypoΗ Δημοτική Συσπείρωση Αιγιάλειας ανακοινώνει τις υποψηφιότητες των κ.κ. Ελευθεριώτη Δημήτρη, Μουρτζούχου Ανδρέα, Τοχμιτζόγλου Γιάννη και της κυρίας Πίκουλα – Μπομποτσιάρη Ελισσάβετ.

Ο κ. Δημήτρης Ελευθεριώτης θα είναι υποψήφιος στο Κεντρικό ψηφοδέλτιο της Δημοτικής Ενότητας Αιγίου. Είναι Εκπαιδευτικός, Διευθυντής του 8/θέσιου Δημοτικού Σχολείου Ελίκης. Υπηρετεί ως Δάσκαλος από το 1985. Από το 2000 είναι Πρόεδρος του Συλλόγου Δασκάλων Αιγιάλειας, εκλέγεται συνεχώς ως αντιπρόσωπος στις συνελεύσεις της ΔΟΕ, είναι μέλος της Νομαρχιακής Επιτροπής Παιδείας και από το 2011 που συστήθηκε μέχρι σήμερα Πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Αιγιάλειας. Έχει διατελέσει μέλος των Επιτροπών Παιδείας των πρώην Δήμων Διακοπτού και Συμπολιτείας καθώς και τακτικό αιρετό μέλος στο Ανώτερο Περιφερειακό Υπηρεσιακό Συμβούλιο Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Δ. Ελλάδας και στο Περιφερειακό Υπηρεσιακό Συμβούλιο Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Αχαΐας στο διάστημα 2009-2011.

Ο κ. Ανδρέας Μουρτζούχος θα είναι υποψήφιος στο Κεντρικό ψηφοδέλτιο της Δημοτικής Ενότητας Αιγίου. Είναι Αρχιτέκτων Μηχανικός και Εργολήπτης Ιδιωτικών και Δημοσίων Έργων. Εξασκεί το επάγγελμά του Μηχανικού 32 χρόνια, σαν μελετητής, κατασκευαστής και εκτιμητής της Τράπεζας Eurobank και του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδος. Ομιλεί Ιταλικά, Γαλλικά και Αγγλικά.

Ο κ. Γιάννης Τοχμιτζόγλου θα είναι υποψήφιος στο Κεντρικό ψηφοδέλτιο της Δημοτικής Ενότητας Αιγίου. Είναι Πολιτικός Μηχανικός με ειδίκευση στα Συγκοινωνιακά έργα. Από το 1997 ασκεί το επάγγελμα του Πολιτικού Μηχανικού ως ελεύθερος επαγγελματίας στο Αίγιο. Το 2010 ως υποψήφιος της παράταξης ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ του Στάθη Θεοδωρακόπουλου, εκλέχτηκε ως μέλος της Δημοτικής Κοινότητας Αιγίου, όπου έχει μια επιτυχημένη και με πολλές στοχευμένες παρεμβάσεις θητεία. Από το 2011 είναι μέλος του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Αιγιαλείας. Το 2013 εκλέχτηκε από το Δ.Σ. Αιγιαλείας μετά από πρόταση του Δημάρχου ως Πρόεδρος του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Αιγιαλείας, μια θέση που διατηρεί με ιδιαίτερη επιτυχία μέχρι και σήμερα. Έχει μικρασιατικές ρίζες , είναι κάτοικος Συνοικισμού Αγίας Άννης και ομιλεί Αγγλικά.

Η κ. Ελισσάβετ Πίκουλα – Μπομποτσιάρη θα είναι υποψήφια στο ψηφοδέλτιο της Δημοτικής Κοινότητας Αιγίου. Είναι επιχειρηματίας και έχει σπουδάσει κινησιοθεραπεία. Είναι Πρόεδρος της Ένωσης Σκακιστών Αιγίου . Είναι παντρεμένη με το Δημήτρη Μπομποτσιάρη και έχει δύο παιδιά.

ΠΑΣΧΑΛΙΝΗ ΑΓΟΡΑ

Most Popular