11.8 C
Aigio
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
spot_imgspot_img
ΑρχικήΔΗΜΟΣ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣΑιγιάλειαΔΗΜΗΤΡΗΣ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΠΟΥΛΟΣ ΠΟΛΙΤΕΥΤΗΣ ΑΧΑΪΑΣ Ν.Δ: "Η Ν.Δ δεν είναι "μαγαζάκι" κανενός για...

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΠΟΥΛΟΣ ΠΟΛΙΤΕΥΤΗΣ ΑΧΑΪΑΣ Ν.Δ: “Η Ν.Δ δεν είναι “μαγαζάκι” κανενός για να το “εμπορεύεται”!

Με αφορμή αναρτήσεις των τελευταίων ημερών στο διαδίκτυο, αλλά και δημοσιεύματα σε μερίδα του τοπικού Τύπου, που αναφέρονται ανακριβώς σε “ομαδική παραίτηση της διοίκησης στη Δημοτική Τοπική Οργάνωση της Ν.Δ Αιγίου, στηριζόμενες σε δηλώσεις του απερχόμενου Προέδρου της, ο Πολιτευτής της παράταξης στο νομό Δημήτρης Τριανταφυλλόπουλος, παρεμβαίνοντας στο όλο θέμα που προέκυψε, έκανε την πιο κάτω δήλωση:

“Εδώ και μέρες, επιχειρείται με απροκάλυπτο εσωκομματικό παραταξιακό δόλο, να εμφανιστεί η Τοπική Οργάνωση της ΝΔ Αιγίου, ως σύσσωμα παραιτηθείσα, εξαιτίας της ασκούμενης κυβερνητικής πολιτικής. Δυστυχώς, η πραγματική αδυναμία της Τοπικής να ανταπεξέλθει οικονομικά στη διατήρηση των γραφείων της στο Αίγιο, παρουσιάστηκε σκόπιμα και ψευδώς προς τα έξω, ως σαν ομαδική παραίτηση διαμαρτυρίας για την πολιτική γραμμή της Κυβέρνησης “Σαμαρά” , κάτι που όμως διαψεύδουν πολλά από τα ίδια τα ενεργά μέλη της! Οι δημόσιες δηλώσεις του απερχόμενου Προέδρου της ευτυχώς δεν απηχούν στο σύνολο -όπως ψευδώς αναφέρεται- των μελών της διοίκησης, αλλά αποτελούν κυρίως προσωπικές του απόψεις. Στην πραγματικότητα , μια τέτοια αυθαίρετη και αναληθή δημοσιοποίηση του θέματος εξυπηρετεί την πολεμική τακτική που ακολουθεί κατά της Ν.Δ και του Πρωθυπουργού προσωπικά, διαγραφείς τοπικός Βουλευτής της, στο στενό πολιτικό περιβάλλον του οποίου ανήκει και ο λαλίστατος παραιτηθείς Πρόεδρος της Τοπικής του Αιγίου.Και ο νοών… νοεί τω!
Σε μία τέτοια ιδιαίτερη πολιτική περίοδο, για το κόμμα και ολόκληρη τη χώρα, οι προσωπικές απόψεις και στρατηγικές εντός της ΝΔ είναι μεν σεβαστές, δεν επιτρέπεται όμως να καθιστούν εσκεμμένα τη Ν.Δ… “μαγαζάκι” κανενός που μπορεί να το “εμπορεύεται” δημόσια για δικούς του λόγους και σκοπούς,ανοιγοκλείνοντάς το!
Όποιος διαφωνεί με την πολιτική της Ν.Δ, δεν μπορεί να κατέχει κομματικές θέσεις και κατά συνέπεια καλό θα ήταν να αποχωρεί και να παύει να εμφανίζεται ως εκπρόσωπος σύσσωμης της Ν.Δ σε μία ολόκληρη περιοχή.
Είμαι σίγουρος πως η Κεντρική Διοίκηση του κόμματος θα απομονώσει άμεσα τέτοιες φωνές και υπόγειες ζημιογόνες τακτικές που σκοπό έχουν την οργανωτική αποδυνάμωση της Ν.Δ, η οποία σήμερα δίνει μία άνιση μάχη με το χρόνο για να γλιτώσει τη χώρα από την χρεοκοπία και την καταστροφή.
Η επώδυνη πλην όμως αναγκαία οικονομική πολιτική απαιτεί στήριξη – εσωκομματικά – από γερές πλάτες στελεχών της Ν.Δ που να πιστεύουν αν μη τι άλλο στην προσπάθεια που καταβάλλει ως επί το πλείστον ο Αντώνης Σαμαράς κι όχι από “άπιστους Θωμάδες” και “Ιούδες”!

ΠΑΣΧΑΛΙΝΗ ΑΓΟΡΑ

Most Popular