lainioths grafeioΤο πανηγυρικό μήνυμα ενός σκληρού, αλλά τίμιου πολιτικού αγώνα που διεξήγαγε εδώ και μήνες πόρτα-πόρτα, έστειλε ο Γιάννης Λαϊνιώτης στους άμεσους συνεργάτες του, κατά τη χθεσινή σύσκεψη του πολιτικού του γραφείου στο Αίγιο.

Ο υποψήφιος βουλευτής Αχαΐας των «Ανεξάρτητων Ελλήνων», μιλώντας στους συνεργάτες του, εμφανίστηκε βέβαιος τόσο για τη είσοδο των ΑΝ.ΕΛ. στη Βουλή, όσο και του ίδιου!

Ο Γιάννης Λαϊνιώτης, ανάμεσα στα άλλα τόνισε, ότι «Η μάχη κρίθηκε! Το κόμμα εισέρχεται με τρόπο πανηγυρικό στη Βουλή, ενώ ταυτόχρονα όλα μαρτυρούν, ότι και ο προσωπικός μου αγώνας δικαιώνεται! Η έδρα της Αχαΐας φαίνεται ότι «κλειδώνει» στον Γιάννη Λαϊνιώτη και ότι από τη Δευτέρα, η Αχαΐα θα αποκτήσει μία καθαρή αντιμνημονιακή φωνή!»

Παράλληλα, ο Γιάννης Λαϊνιώτης, απευθύνεται με δημόσιο κάλεσμα του, στους Αχαιούς πολίτες:

«Αγαπητοί μου φίλοι,

Εγώ δεν ψήφισα κανένα μνημόνιο! Ούτε είμαι 30 χρόνια βουλευτής!

Εγώ, δεν υποθήκευσα το μέλλον της νέας γενιάς, δεν φαλκίδευσα την πορεία της χώρας.

Είμαι μία καθαρή φωνή, χωρίς πολιτικά ή άλλα «γραμμάτια». Δεν χρωστάω σε κανένα κύκλωμα ή πολιτική παρέα, παρά μόνο στην κοινωνία!

Δεν είμαι βολεμένος πουθενά, είμαι άνθρωπος του μόχθου και της διπλανής πόρτας.

Παραμένω απολύτως συνεπής σε αυτά που πιστεύω και στις αντιμνημονιακές Αρχές μου, ασυμβίβαστος και ντόμπρος στο λόγο μου!

Ήμουν και είμαι δίπλα σας, κοντά στον καθημερινό πολίτη, στα εύκολα και στα δύσκολα. Με ξέρετε και σας ξέρω! Ο λόγος μου είναι συμβόλαιο! Θα είμαι κοντά σε κάθε μία και κάθε έναν από εσάς. Και τώρα και μετά τις εκλογές.

Και αύριο ως μέλος του Εθνικού Κοινοβουλίου, θα προασπίσω τα συμφέροντα του τόπου μας, της Πατρίδας μας και όλων των πολιτών

Σας ευχαριστώ!»