ds ok new«ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ -ΜΕΙΖΩΝ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ: Η ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗ ΤΟΥΣ ΚΡΥΒΕΙ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΑΝΤΙΛΑΪΚΗ ΤΟΥΣ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΣΥΓΚΛΙΣΗ»«Η συχνή αντιπαράθεση μεταξύ Δημοτικής Αρχής και μείζονος Αντιπολίτευσης με θέμα κυρια τα ελλείμματα στα οικονομικά με κάθε ευκαιρία, έχει σκοπό να συγκαλύψει από τους εργαζόμενους και τα φτωχά λαϊκά στρώματα τη βασική αιτία για τα βάσανα και τα δεινά που βιώνουν. Αντιπαρατίθενται πολλές φορές έντονα με σκληρές εκφράσεις για θέματα καθαρά διαχειριστικά που όσο κι αν έχουν τη σημασία τους δεν απαντάνε στό κύριο πού είναι ότι η σκληρή πραγματικότητα για το λαό είναι αποτέλεσμα της αυστηρής δημοσιονομικής πειθαρχίας που εφαρμόζει η νέα δημοτική αρχή στα βήματα που ακολούθησε και η σημερινή μείζων αντιπολίτευση» αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Λαϊκή Συσπείρωση Αιγιαλείας με αφορμή τα τελευταία γεγονότα και την κόντρα στο δημοτικό συμβούλιο.

Επίσης στην ανακοίνωση τονίζεται μεταξύ άλλων ότι:
« -Η συνεχής παρακράτηση πόρων από την πολιτεία σε βάρος της τοπικής κοινωνίας που έχουν φοροεισπραχθεί από το λαό για έργα και δράσεις αναγκαία για τη ζωή του, η υποχρηματοδότηση, οι απολύσεις προσωπικού οι συρρικνώσεις και το κλείσιμο κοινωνικών δομών ελάχιστα η καθόλου μπαίνουν στη μεταξύ τους αντιπαράθεση γιά το λόγο ότι στηρίζουν η ανέχονται την κεντρικά ασκούμενη πολιτική. Όσο κι αν προσπαθούν να συμβιβάσουν μια πολιτική που καταρρακώνει τη ζωή του λαού αυγατίζοντας τα κέρδη του κεφαλαίου με παρελκυστική και εντόνως στοχευμένη επικοινωνιακή πολιτική δεν θα μπορέσουν γιατί δεν γίνεται να καλύπτονται ταυτόχρονα και η ακόρεστη δίψα για κέρδη των μονοπωλίων και η ευημερία του λαού. Αυτά δεν πάνε μαζί είναι ασυμβίβαστα.
-Ας μη κοροϊδεύουν οι της Δημοτικής Αρχής του κ. Παναγόπουλου και της μείζονος αντιπολίτευσης του κ. Θεοδωρακόπουλου αλλά και οι εκπρόσωποι του ΣΥΡΙΖΑ που κινούνται στην ίδια στρατηγική της ΕΕ και του κεφαλαίου ότι μπορεί με την πολιτική αυτή που φέρνει κέρδη στους επιχειρηματικούς ομίλους θα λυθούν τα προβλήματα του λαού και θα ευημερήσει. Είναι αντιεπιστημονικό και ανιστόρητο. Τα κέρδη του κεφαλαίου έχουν σαν προαπαιτούμενο φτώχεια για το λαό χαρατσια, φόρους χτύπημα δικαιωμάτων σε Παιδεία Υγεία Πρόνοια αθλητισμό πολιτισμό. Τάζουν ψίχουλα και καλούν το λαό να συνηθίσει να ζει μ αυτά όταν η τεχνολογία η επιστήμη έχουν κάνει τεράστια άλματα και υπάρχουν όλες οι προϋποθέσεις και οι δυνατότητες για την ευημερία του λαού για την κάλυψη όλων των σύγχρονων αναγκών του, η πολιτική τους έχει μόνο φιλανθρωπία και κουπόνια σίτισης».
Και καταλήγει: «H Λαϊκή Συσπείρωση και το ΚΚΕ καλούν τους εργαζόμενους και τα φτωχά λαϊκά στρώματα να μην τους εμπιστεύονται κρύβουν την αλήθεια, κριτήριο να είναι η ίδια τους η ζωή και οι ανάγκες τους. Το δικό τους μέλλον βρίσκεται σε αντίθετη πορεία από αυτή που σπρώχνουν οι εκφραστές της πολιτικής του κεφαλαίου σε πραγματική ρήξη και σύγκρουση με τα μονοπώλια που κλέβουν το πλούτο πού παράγουν οι εργαζόμενοι αυγατιζοντας τα δικά τους κέρδη αλλά κομματιάζοντας τη ζωή του λαού».