LALIOTHS PANAGIOTISΠολιτικό μήνυμα εν όψει της εκλογικής αναμέτρησης της 25ης Ιανουαρίου απευθύνει στους πολίτες της Αχαΐας, ο υποψήφιος βουλευτής Αχαΐας των ΑΝ.ΕΛ., Παναγιώτης Λαλιώτης, επισημαίνοντας:
«Η ώρα της πολιτικής επιλογής από την οποία θα εξαρτηθεί η αποκατάσταση της Δημοκρατίας στη χώρα μας, η τιμωρία των υπευθύνων που προκάλεσαν τόσο πόνο σε όλους μας και απίστευτη κοινωνική και οικονομική καταστροφή στη Ελλάδα και η ανασύνταξη σε όλους τους τομείς έφθασε. Η ψήφος μας είναι σημαντική. Σ’ αυτές τις εκλογές κρίνεται η αποδέσμευση της Ελλάδος από τα δεσμά της διεθνούς τοκογλυφίας, κρίνεται η προάσπιση της εθνικής μας ανεξαρτησίας και της λαϊκής κυριαρχίας. Η Ελλάδα θα θωρακιστεί μόνο αν ισχυροποιήσουμε με την ψήφο μας τους Έλληνες.
Η πολιτική μου διαδρομή είναι γνωστή. Με εντιμότητα, σεβασμό και συνέπεια ήμουν πάντα μπροστά στον αγώνα που ξεκίνησε ο Πάνος Καμμένος και οι «Ανεξάρτητοι Έλληνες». Παρέμεινα στις επάλξεις στηρίζοντας το Κίνημά μας ακόμη και στις πιο δύσκολες στιγμές που κάποιοι φυγομάχησαν, φοβήθηκαν τα δύσκολα, ενοχλήθηκαν από την αλήθεια και προτάσσοντας το προσωπικό τους όφελος αποφάσισαν να αποχωρήσουν ή να κρυφτούν.
Ας πάρουμε εμείς οι πολίτες την ευθύνη. Δεν μπορώ να δεσμευτώ για τίποτα περισσότερο από το ό,τι θα παραμείνω πολίτης… Προέρχομαι από την πραγματική ζωή, μοιράζομαι τις ίδιες αγωνίες και προβλήματα με τους συμπολίτες μου, την ίδια αγάπη για τον τόπο μας και τον ίδιο προβληματισμό για το μέλλον των παιδιών μας. Όλοι μαζί θα αγωνιστούμε για να πάψουμε να επιβιώνουμε και να αρχίσουμε να ζούμε.
Είναι ευκαιρία για όλους μας να γυρίσουμε την πλάτη σε όσους ευθύνονται για το κατάντημά μας, ακόμη και στα ίδια κομματικά πρόσωπα που τόσα χρόνια ευημερούν εις βάρος μας, αλλά και σε εκείνους που διεκδικούν την ψήφο μας για να «υφαρπάξουν» μία κοινοβουλευτική έδρα».