Την επαφή του με απλό κόσμο και φορείς συνεχίζει ο υποψήφιος βουλευτής του Λαϊκού Ορθόδοξου Συναγερμού στην Αχαΐα, Αριστόβουλος Δημόπουλος, στην προσπάθειά του να ενημερωθεί για τα προβλήματα που συναντούν στην καθημερινότητά τους εργαζόμενοι, επαγγελματίες και απλοί πολίτες.Αρχικά, βρέθηκε στην Αστυνομική Διεύθυνση Δυτικής Ελλάδος και στο Γ΄ Αστυνομικό Τμήμα της οδού Γούναρη, όπου έμαθε από πρώτο χέρι τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι ένστολοι, κυρίως λόγω της έλλειψης προσωπικού και μηχανοργάνωσης, ενώ έγινε δέκτης παραπόνων και για τις μισθολογικές μειώσεις στον ευρύτερο τομέα των Σωμάτων Ασφαλείας.

Ακολούθως, επισκέφθηκε το Δικαστικό Μέγαρο Πατρών και τη Διεύθυνση Υγιεινής, όπου και εκεί η έλλειψη προσωπικού αποτελεί το σημαντικότερο παράγοντα που δυσχεραίνει σημαντικά τη διεκπεραίωση των εκκρεμοτήτων και το παραγόμενο έργο των υπηρεσιών τους, με ότι αυτό συνεπάγεται ως προς τις υποχρεώσεις του και προς τους πολίτες.

Στη βόλτα του στην αγορά της πόλης, ο κ. Δημόπουλος συνομίλησε με αρκετούς καταστηματάρχες, οι οποίοι απογοητευμένοι του περιέγραψαν την ζοφερή πραγματικότητα με την οποία έρχονται αντιμέτωποι εδώ και μήνες: πτώση τζίρου, διαρκώς αυξανόμενα τιμολόγια ΔΕΚΟ και δυσκολία καταβολής εισφορών προς τον ΟΑΕΕ.

Φυσικά, ήρθε σε επαφή και με απλούς πολίτες, από τους οποίους εισέπραξε αγανάκτηση, απογοήτευση και απαισιοδοξία, καθώς αρκετοί επεσήμαναν πως αδυνατούν να εξασφαλίσουν τα προς το ζην.

Με αφορμή τη σειρά επαφών του, ο υποψήφιος βουλευτής σχολίασε: «Τα προβλήματα είναι γνωστά εδώ και μεγάλο χρονικό διάστημα, αλλά εξακολουθούν να παραμένουν άλυτα. Ο φαύλος κύκλος των βασάνων του Έλληνα στην καθημερινότητά του δεν έχει τέλος. Η συντριπτική πλειοψηφία του πληθυσμού είναι δικαιολογημένα απογοητευμένη και εξαγριωμένη. Κάποιοι, όμως, παριστάνουν τους κωφούς. Ας μην ξεχνάμε… Οργή λαού, φωνή Θεού…»