Για την παράσταση «Η αυλή των θαυμάτων» μίλησαν οι συντελεστές της παράστασης ο σκηνοθέτης κ. Κώστας Φαρμασώνης  και οι ιθύνοντες του συλλόγου Αναγέννησις της Ακράτας κ. Παναγής Παναγόπουλος, κ. Νίκος Γαβράνης και κ. Ανδρέας Σακκελλαρίου .Το έργο του Ιάκωβου Καμπανέλη θα παρουσιαστεί στην Ακράτα σήμερα Παρασκευή και αύριο Σάββατο στο θέατρο του Συλλόγου και στο Αίγιο στις 19 και 20 Μαΐου στον Απόλλωνα.
«Η αυλή των θαυμάτων» είναι ένα άκρως διαχρονικό έργο και όπως ανέφερε ο κ. Φαρμασώνης θα εξελιχθεί στο πιο πολυπαιγμένο έργο καθώς περιλαμβάνει όλα όσα απασχολούν τους σύγχρονους Έλληνες την αβεβαιότητα και την αδιαφορία της πολιτείας.
Στην παράσταση παίρνουν μέρος 17 ηθοποιοί, μέλη του Συλλόγου. Μάλιστα κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού θα περιοδεύσει στην Πελοπόννησο και τη Δυτική Ελλάδα( Πάτρα, Πύργος, Αμαλιάδα, Τρίπολη, Άργος, Άστρος, Καλάβρυτα, Μεσολόγγι, Ναύπακτος).
Τον Ιούλιο θα συμμετάσχει στο φεστιβάλ σύγχρονης θεατρικής δημιουργίας του Δήμου Ελευσίνας.
Το Σεπτέμβριο και τον Οκτώβριο θα δοθούν παραστάσεις στην Αθήνα, με κορυφαία τη συμμετοχή στο Διεθνές Φεστιβάλ Πέτρας.
Εκείνο που αξίζει να σημειωθεί είναι πως μέρος των εσόδων κάθε παράστασης θα διατίθεται σε φορείς που απασχολούνται με την ενίσχυση κοινωνικά ευπαθών ομάδων και την προστασία του περιβάλλοντος καθώς και σε μη κυβερνητικούς οργανισμούς. Επίσης ο Σύλλογος έχει φροντίσει ώστε να εφαρμοστούν ειδικές τιμολογιακές πολιτικές σε νέους, ηλικιωμένους και δωρεάν  προσκλήσεις σε ανέργους.

Αθ. Σαϊτη