aneksartiti ellinesΑ) αυτούς που φεύγουν , Β) αυτούς που μένουν, Γ) τον πρόεδρο Πάνο Καμμένο, Δ) αυτούς που αγωνίστηκαν,
Ε) αυτούς που απογοητεύτηκαν, Στ) όποιον κατάλαβαίνει…Δεν θα σας μιλήσουμε για τα νέα μέτρα, για την Τρόικα, για τα χρέη και την πιθανή επερχόμενη πτώχευση, ούτε για την οικονομία.

Δεν θα μιλήσουμε για προδότες και αποστάτες.

Το σύστημα πάντα έχει έτοιμους εκβιάσιμους ανθρώπους οι οποίοι είναι διαθέσιμοι να κάνουν τα πάντα με το ανάλογο τίμημα ή την ανάλογη θέση. Για κάθε έναν Λεωνίδα που γέννησε αυτός ο τόπος το σύστημα δημιουργούσε διάφορους Εφιάλτες οι οποίοι είχαν πάντα καθορισμένη αποστολή…

Αυτό που μας ενδιαφέρει άμεσα έιναι να αποκρυπτογραφήσουμε τους λόγους για τους οποίους το σύστημα χτυπά το κίνημα των Ανεξαρτήτων Ελλήνων και τον πρόεδρο του Πάνο Καμμένο.

Για να γίνει αντιληπτό αυτό θα πρέπει να υπενθυμίσουμε τις θέσεις και τα λόγια των ατόμων του κινήματος.

Ποιο πολιτικό κίνημα μιλούσε ανοιχτά για «δοσίλογους» και «προδότες»;

Ποιος πολιτικός αρχηγός (ο μόνος) έκανε λόγο για παραίτησεις βουλευτών;

Για υπεράσπιση του άρθρου 120;

Για Συντακτική αναθεώρηση;

Αυτά συν οι θέσεις που προέκυψαν από την ιδρυτική διακήρυξη των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, σαφώς και αποτελούν θανάσιμη απειλή για το σύστημα και τη Νέα Τάξη Πραγμάτων . Οι θέσεις αυτές δημιουργούν θανάσιμες ρωγμές στο οικοδόμημά τους….

Από τα παραπάνω γίνεται αντιληπτό πόσο αναγκαία είναι η καταστροφή του κινήματος που τους απειλεί και το πρωμοτάρισμα βέβαια άλλων σχηματισμών που το ευνοούν! (ο νοών νοείτω!….)

Αυτά που έχουν πραγματικά συμβεί είναι τρομακτικά σημαντικά, πέρα και πάνω από όλα, που χρίζουν άμεσης αντιμετώπισης ως πρώτη προτεραιότητα και ανεξάρτητα από τα υπόλοιπα.

Είναι όμως τόσο μεγάλα τα συμφέροντα που διακυδεύονται που θέλουν να εκμηδενίσουν κάθε πιθανότητα κάποιος σχηματισμός να «χαλάσει» τη συνταγή. Τώρα θεωρούμε ότι βγαίνει κάποιο νόημα….

Η μεγάλη πλεοψηφία δεν έχει μάλλον νιώσει το μέγεθος του τι διαδραματίζεται ακριβώς:

Εκχωρήθηκε πραξικοπηματικά η εθνική κυριαρχία της χώρας μας, καταστρατηγήθηκε το Σύνταγμα της Ελλάδος. Ενημερωθείτε!.

Είμαστε κυριολεκτικά υπό κατοχή και οι περισσότεροι δεν το έχουν συνειδητοποιήσει.

Όποιος μιλάει ανοιχτά γι’ αυτό, θεωρείται το λιγότερο γραφικός, τρομολάγνος και ως τέτοιος καπελώνεται.

Εξάλλου η στρογγύλεψη της ωμής πραγματικότητας είναι άκρως βολική για όλους, δυνάστες και υπόδουλους, διότι δεν φέρνει κανέναν μας προ των ευθυνών του.

Βλέπετε με τους αιώνες οι πόλεμοι μετεξελίχθηκαν τόσο έξυπνα πια σε πακέτα προσφορών, ώστε να «ταιριάζουν» στα γούστα και τις συνήθειες των προς υποδούλωση λαών.

Οι εθνικές κυριαρχίες και οι ανεξαρτησίες δεν αφαιρούνται με ερωτήσεις και τελεσίγραφα, για να απαντήσεις ναι ή όχι, μπαίνουν ως όροι σε δανειακές συμβάσεις και υπογράφονται αντισυνταγματικά από ευκαιριακούς προδότες “πολιτικούς” χωρίς να ερωτηθείς εσύ ο άμεσα ενδιαφερόμενος. Οι αναίμακτοι πόλεμοι κοστίζουν λίγο και συμφέρουν.

Τους πάντες.

Το έχετε καταλάβει;

Γράφεται η σύγχρονη ελληνική Ιστορία και είμαστε όλοι μέρος της.

Οι πράξεις μας ή η αδράνειά μας θα είναι αναπόσπαστο κομμάτι της διαμόρφωσής της.

Θα επηρεάσει αυτόματα εκτός από εμάς, τις αμέσως επόμενες γενιές, τα παιδιά μας! Θα κληθούμε να απολογηθούμε στα ίδια, όπως εμείς τώρα ζητάμε την απολογία των προηγουμένων. Με τη μόνη διαφορά πως η ευθύνη μας θα είναι μεγαλύτερη! Εάν ο πατέρας μας , μας άφησε χρέη, εμείς ως πατέρες θα αφήσουμε υπόδουλους με χρέη. Η ερώτηση θα είναι: «Που ήσουν εσύ και τι έκανες;». Την απάντησή σου τη διαμορφώνεις τώρα!

Όσο δεν αντιδράς, κάνεις ακριβώς αυτό για το οποίο κατηγορείς τους προηγούμενους.

Κοιτάς αποκλειστικά την πάρτη σου, τον θλιβερό σου μικρόκοσμο και τα μικροσυμφέροντά του.

Στόλισε, δικαιολόγησε και παράφρασέ το όπως σε εξυπηρετεί, αλλά αυτή είναι η άβολη αλήθεια.

Και αν μη τι άλλο, έχε την ευθιξία να την παραδεχθείς. Υποτάξου λοιπόν και σταμάτα να γκρινιάζεις.

Μην περιμένεις να δεις μάχες σε χιονισμένα βουνά για να καταλάβεις πως έχουμε πόλεμο.

Μην αναλώνεσαι τώρα σε κατηγορίες και αποδόσεις ευθυνών, χάνεις πολύτιμο χρόνο.

Μην περιμένεις να στο πουν οι πολιτικοί σου ή τα ΜΜΕ γιατί σε θέλουν ήρεμο.

Μην περιμένεις να σε οργανώσει κανένα κόμμα ή να σε πάρει κάποιος από το χέρι σηκώνοντάς σε από τον καναπέ και δείχνοντάς σου τον δρόμο.

Μην περιμένεις στήριξη και κατευθύνσεις από πουθενά.

Μην περιμένεις εγγυήσεις για το τι πρόκειται να σου συμβεί.

Μην περιμένεις από άλλους να βγουν μπροστά πρώτοι.

Μην περιμένεις.

Η πατρίδα σου και εσύ υποστήκατε εσχάτη προδοσία.

Δεν είσαι ούτε μικρός, ούτε αδύναμος όπως βολικά θέλεις να πιστεύεις.

Έχεις ορισθεί ο ίδιος, ο υπέρτατος θεματοφύλακας της ελευθερίας σου:
«Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»(άρθρο 120. Ακροτελεύτια διάταξη)

Η αντίσταση δεν έχει τρόπο, ούτε μανιέρα. Η ελευθερία στην Ελλάδα δεν ήταν ποτέ έως σήμερα διαπραγματεύσιμη. Δεν μας αφαιρέθηκε ποτέ με αντάλλαγμα ένα χαρτζιλίκι. Κάθε φορά έπεφταν κορμιά, όχι υπογραφές. Εάν όντως την θέλεις πίσω, φώναξε για αυτήν όπως μπορείς, με όση δύναμη έχουν τα πνευμόνια σου, και έπειτα, ό,τι άλλο χρειαστεί.

Είσαι μόνος σου, ως πολίτης, απέναντι σε ένα δίλημμα που σου θέτουν η πραγματικότητα, η Ιστορία και το Σύνταγμά σου, το οποίο όσο κι αν θες, δεν μπορείς να το αποφύγεις:

Την ελευθερία σου λοιπόν, ή τον μισθό σου;

Το κίνημα μας, αυτά στοχεύει να αναδείξει και για όλα τα παραπάνω αγωνίζεται όσο και αν δεν καταλαβαίνουν ή κάνουν ότι δεν καταλαβαίνουν κάποιοι!

Η ιδιαιτερότητα του κινήματος είναι ότι δημιουργήθηκε από εμάς τους απλούς σκεπτόμενους πολίτες που αποφάσισαν να αγωνιστούν για την ανάκτηση της πατρίδας από τους προδότες!

Εμείς θέσαμε τις βάσεις και ακολούθησαν οι πολιτικοί!

Πρέπει όλοι να καταλάβουν ότι ακόμα και τώρα εμείς οι απλοί πολίτες θα δώσουμε το στίγμα μας!

Εμείς ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ να βάζουμε πλάτη χωρίς να επιζητούμε ανταμοιβή, καρέκλα ή θέση!

Εμείς είμαστε αυτοί που με την πνοή μας θα δίνουμε τον απαιτούμενο αέρα στα πανιά του πλοίου του κινήματος!

Εμείς συνεχίζουμε τον αγώνα και μάλιστα τώρα που φεύγουν όσοι φοβούνται , τώρα θα εντατικοποιήσουμε τον αγώνα!

ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ