«Σα να μην πέρασε μια μέρα» Στη συγκυβέρνηση και την επιστροφή της Τρόικας στην Αθήνα για διαπραγμάτευση αναφέρεται σε ανακοίνωσή του το Εργατοϋπαλληλικό κέντρο Αιγίου.
Συγκεκριμένα αναφέρει: « Η νέα συγκυβέρνηση  μέσα από τις προγραμματικές δηλώσεις θυμίζει για άλλη μια φορά την πίστη της στον  «όρκο» της υποταγής του μνημονίου. Οι Δανειστές τοκογλύφοι να είναι καλά και ο λαός να πάει να πνιγεί.
Η επαναδιαπραγμάτευση του Σαμαρά τελείωσε πριν αρχίσει. Ένα ανέκδοτο ήταν.
Η Απαγκίστρωση του Κουβέλη σήμερα είναι άγνωστη λέξη και προσπαθεί μέσω του Μπαμπινώτη να την ερμηνεύσει ως μεταφυσικό φαινόμενο.
Ο τρίτος της παρέας Βενιζέλος θυμίζει υπεύθυνο τύπου  του γραφείου Μέρκελ – Σόϊμπλε.
Η κυβερνητική εθνική ομάδα θυμίζει εθνική Μπάσκετ στους πρόσφατους προκριματικούς αγώνες για το Λονδίνο.
ΜΝΗΜΟΝΙΟ–ΛΙΤΟΤΗΤΑ–ΥΦΕΣΗ – ΑΠΑΝΘΡΩΠΕΣ ΑΝΑΤΡΟΠΕΣ- ΑΝΕΡΓΙΑ – ΔΙΑΛΥΣΗ»
Και συνεχίζει η ανακοίνωση : «Μισθοί και συντάξεις πείνας–απλήρωτοι εργαζόμενοι – εργασιακός μεσαίωνας- διάλυση του κοινωνικού ιστού. Ξεπούλημα του Δημόσιου πλούτου.
Τ’ ασφαλιστικά ταμεία σε κατάρρευση, μαύρη και ανασφάλιστη εργασία.
-Έτσι θέλουν τη χώρα στην Ευρωπαϊκή Ένωση και το Ευρώ?
-Αυτό είναι το όραμα της Συγκυβέρνησης για την Ελλάδα της προόδου και της ανάπτυξης;
Η ημερήσια διάταξη δείχνει πως η Ελλάδα του 2012 είναι χώρα γεμάτη άνεργους, φτωχούς, άπορους, άστεγους, εξαθλιωμένους, οργισμένους και απελπισμένους  πολίτες. Πρώτη φορά στα χρόνια της μεταπολίτευσης θριαμβολογεί η Κυβέρνηση για ψήφιση προγραμματικών θέσεων που κάνουν πιο φτωχούς τους Έλληνες, που δημιουργούν περισσότερους άνεργους, που η φοροκαταιγίδα μετά τις φορολογικές δηλώσεις θα σαρώσει κάθε λαϊκή οικογένεια, που θα φέρει δυστυχία και κοινωνικό αποκλεισμό.»
Κλείνοντας το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Αιγίου αναφέρει: « Απαιτούμε μέτρα αναστύλωσης της Ελληνικής οικονομίας. Μέτρα ενίσχυσης της Δημόσιας Υγείας – Παιδείας – μείωση του Φ.Π.Α.- κατάργηση στα χαράτσια και τη φοροκαταιγίδα. Επαναλειτουργία της Εργατικής Εστίας και του ΟΕΚ.
Όχι στο Ξεπούλημα του Δημόσιου Πλούτου.
Όχι στο Ξεπούλημα του ΟΣΕ της ΔΕΗ της  ΕΥΔΑΠ, κ.λ.π.
Εχθρός της κυβέρνησης πρέπει να είναι οι Δανειστές και όχι οι εργαζόμενοι και οι συνδικαλιστές που μάχονται και υπερασπίζονται το δημόσιο συμφέρον, τα δημόσια και κοινωνικά δικαιώματα.
Απαιτούμε τη δημιουργία μιας ολοκληρωμένης εθνικής στρατηγικής για Δημόσια Αμυντική Βιομηχανία . Άμεση πρωτοβουλία για λήψη αναπτυξιακής προοπτικής που θα διασφαλίσει την παραγωγική – οικονομική βιωσιμότητα των ΕΑΣ (ΕΒΟ – ΠΥΡΚΑΛ).
Αποτελεί εθνική ανάγκη η παραγωγική και οικονομική αυτάρκεια των Ε.ΑΣ.
ΟΧΙ ΜΝΗΜΟΝΙΟ – ΟΧΙ ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΗΣΕΙΣ – ΟΧΙ ΑΛΛΗ ΥΦΕΣΗ
ΔΕΝ ΠΩΛΕΙΤΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ!
ΕΠΑΝΑΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ»