Άμεση ανάγκη για ενίσχυση του Θεραπευτηρίου Την κατάσταση που επικρατεί στο Θεραπευτήριο Χρόνιων Παθήσεων καυτηριάζει με ανακοίνωσή της η Λαϊκή Συσπεπίρωση. Όπως είναι γνωστό το Θεραπευτήριο είχε ζητήσει από το Δήμο Αιγιαλείας οικονομική ενίσχυση για τρεις περίπου μήνες.
Η Λαϊκή Συσπείρωση αναφέρει στην ανακοίνωσή της : « Η κατάσταση στο Θεραπευτήριο Χρόνιων Παθήσεων, είναι τραγική. Οι ελλείψεις στα φάρμακα και τα αναλώσιμα υλικά είναι μεγάλες και το νοσοκομείο δηλώνει ότι δεν έχει την δυνατότητα  να προμηθεύσει το Θεραπευτήριο με φάρμακα, ούτε υπάρχει προοπτική άμεσης επίλυσης του προβλήματος με την υπαγωγή τώρα του Θεραπευτηρίου στο Υπουργείο Εργασίας ,από το Υπουργείο Υγείας που ήταν μέχρι τώρα.
Τα απαραίτητα  αναλώσιμα υλικά και φάρμακα προέρχονταν κυρίως από προσφορές συγγενών των τροφίμων και άλλων πολιτών ,αλλά τα περιθώρια έχουν εξαντληθεί.
Ο Δήμος παρά τις μεγαλόστομες υποσχέσεις και τις εντυπώσεις που προσπάθησε να δημιουργήσει ότι θα βοηθήσει  τους ανήμπορους τροφίμους,
δεν έχει κάνει το παραμικρό. Πρέπει η πολιτεία να δώσει άμεσα λύση και να σταματήσει να δείχνει την αναλγησία της απέναντι στην ανθρώπινη ζωή. Παράλληλα όποιοι πολίτες ιδιαίτερα από το χώρο της Υγείας ή των φαρμακείων μπορούν να βοηθήσουν να απευθυνθούν στο Θεραπευτήριο τηλ 2691021258.»