ndΑνακοίνωση σχετικά με την συνεδρίαση που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Δευτέρας εξέδωσε η Δημοτική Οργάνωση της ΝΔ Αιγιαλείας στην οποία αναλυτικά αναφέρει: «Τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου πραγματοποιήθηκε η πρώτη μετεκλογική συνεδρίαση της Δημοτικής Τοπικής Οργάνωσης και της Επιτροπής Εκλογικού Αγώνα της Νέας Δημοκρατίας Αιγιαλείας. Έγινε μια αρχική αποτίμηση του εκλογικού αποτελέσματος στην Αιγιάλεια και πάρθηκαν αποφάσεις που αφορούν το βασικό πλαίσιο εξωστρεφούς δράσης μέσα στο οποίο θα κινηθεί η κομματική οργάνωση το αμέσως προσεχές χρονικό διάστημα στην Αιγιάλεια, με συγκεκριμένες ενέργειες και στοχεύσεις. Η εξειδίκευση κάποιων εκ των προαναφερθέντων δράσεων θα γίνει σε επόμενες συνεδριάσεις του κομματικού οργάνου, το οποίο θα διευρυνθεί με νέα πρόσωπα και συγκεκριμένες αρμοδιότητες.
Η Δημοτική Οργάνωση της Νέας Δημοκρατίας Αιγιαλείας θέλει να ευχαριστήσει τους οκτώ χιλιάδες και πλέον συμπολίτες Αιγιαλείς που στήριξαν με την ψήφο τους τη Ν.Δ. στις τελευταίες εκλογές, να ευχαριστήσει όλους όσους ενεργά συμμετείχαν στην προεκλογική και εκλογική διαδικασία της 25ης Ιανουαρίου, να συγχαρεί όλες και όλους ανεξαιρέτως τους υποψηφίους βουλευτές του ψηφοδελτίου της Ν.Δ. Αχαϊας για τη δύσκολη, αλλά ωραία προσπάθεια που κατέβαλαν και να ευχηθεί στο νέο Βουλευτή Αχαϊας της Ν.Δ. κ. Ανδρέα Κατσανιώτη καλή θητεία, υγεία, δύναμη και γόνιμη συνεργασία για το καλό της Αιγιάλειας και της περιοχής ευρύτερα.
Σε ημερομηνία που θα καθοριστεί το αμέσως προσεχές διάστημα θα υπάρξει κοινή συνεδρίαση στο Αίγιο, της ΔΗΜ.Τ.Ο., της ΝΟ.Δ.Ε., καθώς και του συνόλου του ψηφοδελτίου της Ν.Δ. Αχαϊας».
Τέλος η ανακοίνωση καταλήγει με το εξής «καρφί»… «θα θέλαμε να προτρέψουμε τους όποιους επίδοξους ¨παράγοντες¨ επιχειρούν με πολλούς τρόπους να μας ¨επιβάλλουν¨ κανόνες λειτουργίας και δράσης, ότι καλό θα ήταν να μην σπαταλούν άσκοπα το χρόνο τους και ν΄ ασχοληθούν με τα του οίκου τους».