papanikolu3Προ των ευθυνών του θέτει τον δήμαρχο Αιγιαλείας ο δημοτικός σύμβουλος (εξ Ερινεού) Δημήτρης Μπούρδος που και ως μέλος του ΑΔΣΑ 3ης Διαχειριστικής Ενότητας ζητά από τον Θανάση Παναγόπουλο να απαιτήσει… την εφαρμογή της απόφασης του Συνδέσμου για αναστολή εργασιών στον ΧΥΤΑ.
Αναλυτικά η ανοιχτή επιστολή που απευθύνει με αιχμηρό λόγο στον δήμαρχο Αιγιαλείας ο Δ.Μπούρδος έχει ως εξής: «Κύριε Δήμαρχε Αιγιαλείας στις 22/12/2014 το Δ.Σ του Αναγκαστικού Συνδέσμου Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων , της 3ης Διαχειριστικής Ενότητας Ν.Αχαίας αποφάσισε ομόφωνα την αναστολή των εργασιών στον υπό κατασκευή ΧΥΤΑ δυτικής Αιγιαλείας , την οποία απόφαση έχει την υποχρέωση να εφαρμόσει η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας. Δυστυχώς όμως όπως λέει και ο λαός «στου κουφού την πόρτα όσο θέλεις βρόντα» γιατί πολύ απλά όπως σας είχα επιστήσει την προσοχή, ο κος Κατσιφάρας για άλλη μια φορά μας αποδεικνύει ότι δεν «χαμπαριάζει» από υποδείξεις…
Οι εργασίες στο χώρο συνεχίζονται κανονικά και όπως είναι αναμενόμενο ανοίξατε νέο κύκλο αντιδράσεων και κινητοποιήσεων από τους κατοίκους της Αιγιαλείας γιατί η υπομονή μας τελείωσε. Αν δεν θέλετε να μπείτε και σεις στην μαύρη σελίδα της ιστορίας του τόπου μας, κάντε πράξη την υπόσχεση σας και αφού έχετε επιλέξει να κινηθείτε με το γράμμα του νόμου ΣΑΣ ΚΑΛΩ ΔΗΜΟΣΙΑ, αύριο κιόλας να ενημερώσετε τον Εισαγγελέα και να τηρηθεί η νόμιμη διαδικασία.
Επιτέλους κ Παναγόπουλε δείξτε μας για ποιον αγωνίζεστε , για τον κ Κατσιφάρα ή για τους δημότες και το μέλλον του τόπου σας».