karnavali dikepaΜε το αποκριάτικο “ποτ πουρί” στην πλατεία Υψηλών Αλωνίων στο Αίγιο κορυφώθηκαν οι καρναβαλικές εκδηλώσεις που διοργάνωσε φέτος η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Αιγιαλείας (ΔΗ.Κ.ΕΠ.Α.) και που στέφθηκαν με επιτυχία, χαρίζοντας κέφι σε μικρούς και μεγάλους. Ο καιρός ήταν αίθριος κι έτσι γονείς και παιδιά γέμισαν την πλατεία παίζοντας, διασκεδάζοντας και χορεύοντας μέχρι…τελικής πτώσης υπό τους ρυθμούς καρναβαλικής μουσικής!
Guest χορευτής ήταν ο βραζιλιάνος Thiago, γνωστός από την τηλεοπτική εκπομπή “So you think you can dance”, που με αμείωτη ενέργεια παρουσίασε τις χορογραφίες του και παρέσυρε τον κόσμο να τον ακολουθήσει σε ένα αυθόρμητο χορευτικό show που δεν άφησε κανέναν ασυγκίνητο.
Στην πλατεία επίσης, φιλοξενήθηκαν δράσεις όπως face painting με καρναβαλικά σχέδια, χειροτεχνίες, κλόουν και μπαλονοκατασκευές, που προσέλκυσαν τους μικρούς μας φίλους.
Παράλληλα, κηρύχθηκε η λήξη του Παιχνιδιού του Κρυμμένου Θησαυρού που διοργανώθηκε από το 4ο Σύστημα Αεροπροσκόπων Αιγίου. Οι ομάδες που συμμετείχαν, αφού πρώτα επιδόθηκαν σε ξεκαρδιστικά παιχνίδια, έλαβαν αναμνηστικά συμμετοχής και τέλος ανακηρύχθηκαν οι πέντε πρώτες στην κατάταξη βαθμολογίας, ως εξής: 1η θέση: “Μπλε εξερευνητές”, 2η θέση: “Τα σαΐνια της χρονιάς”, 3η θέση: “Simbadoo”, 4η θέση: “Οι πειρατές της Καρναβαλικής”, 5η θέση: “Cartoons”. Οι “Μπλε εξερευνητές” κέρδισαν το σεντούκι του Κρυμμένου Θησαυρού και έλαβαν και ένα συμβολικό δώρο από την πρόεδρο της ΔΗ.Κ.ΕΠ.Α. κα Μαρία Τσουκαλά: από ένα εισιτήριο για να παρακολουθήσουν την ταινία της αρεσκείας τους στον Δημοτικό Κινηματογράφο “Απόλλωνα”.