Ο Εμπορικός & Εισαγωγικός Σύλλογος Αιγιάλειας  σε συνεργασία με τη Δημοτική Κοινωφελή Επιχείρηση Αιγιάλειας (ΔΗ.Κ.ΕΠ.Α.), διοργανώνει διαγωνισμό βιτρίνας, στα πλαίσια των εορταστικών εκδηλώσεων της Αποκριάς. Κυρίαρχο θέμα του διαγωνισμού είναι:

 

Αποκριά 2012 – Πηγή έμπνευσης και δημιουργίας για την  αγορά.

     Η κριτική επιτροπή θα αξιολογήσει τις βιτρίνες που θα μετέχουν στον διαγωνισμό με βάση τα εξής στοιχεία:

  1. Αισθητική εμφάνιση: Δίνεται έμφαση στον καλόγουστο τρόπο διακόσμησης της βιτρίνας σε σχέση με το θέμα.
  2. Χιουμοριστική ή ακόμα και σατιρική διάθεση.
  3. Ευρηματικότητα και πρωτοτυπία: νέες ιδέες και νέα υλικά θα αξιολογηθούν επιπρόσθετα.
  4. Εμπορικότητα: προώθηση των διατιθέμενων προϊόντων του καταστήματος με έμμεσο ή άμεσο τρόπο.

 

Θα απονεμηθούν τιμητικές διακρίσεις στις τρεις πρώτες καλύτερες βιτρίνες και θα δοθούν αναμνηστικές περγαμηνές σε όλους που θα μετάσχουν. Η απονομή των αναμνηστικών θα γίνει την Κυριακή 19/2/2012 στην πλατεία Αγ. Λαύρας, μετά το πέρας της καρναβαλικής παρέλασης.

 

Τη συμμετοχή τους οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να τη γνωστοποιήσουν στη γραμματεία του Συλλόγου (Ι. Μεσσηνέζη 5, 1ος όροφος,) και στο τηλέφωνο 26910-25056. Οι βιτρίνες θα πρέπει να είναι έτοιμες από 13/2/2012, ενώ η Επιτροπή Αξιολόγησης θα επισκεφθεί τα συμμετέχοντα καταστήματα στις 18/2/2012.

 

Η τοπική αγορά μπαίνει στο επίκεντρο των φετινών καρναβαλικών εκδηλώσεων όχι μόνο με τον διαγωνισμό βιτρίνας, αλλά και με τη φιλοξενία πολλών street performance σε κεντρικούς δρόμους καθ’ όλη την διάρκεια της εβδομάδας που θα ισχύει ο διαγωνισμός. Στόχος μας είναι να συμβάλλουμε τα μέγιστα στην εορταστική ατμόσφαιρα, με νότες αισιοδοξίας για την ανατροπή της αρνητικής ψυχολογίας.

 

Ελπίζουμε στη θετική ανταπόκριση και στήριξη αυτής της συλλογικής προσπάθειας για να δώσουμε όλοι μαζί το μήνυμα ότι ΤΟ ΕΜΠΟΡΙΟ ΕΠΙΒΙΩΝΕΙ & ΕΞΕΛΙΣΣΕΤΑΙ.

 

Αίγιο,  2  Φεβρουαρίου  2012

Εκ του Διοικητικού Συμβουλίου