dhmos aigioyΣτην «κούρσα» των εκατό ημερών έκανε τη μεγάλη οπισθοχώρηση. Ενώ έβλεπε ότι μπορούν να του βγουν τα «χαρτιά», για λόγους ανεξήγητους μέχρι σήμερα (πέρα από επίσημη εκδοχή για «κώλυμα» με τη θέση του) έκανε πίσω δίνοντας έναν «πασοκογενή»μηχανισμό διαμορφωμένο επί σειρά ετών από τους καποδιστριακούς δήμους (τους οποίους είχε προσεγγίσει φτιάχνοντας ένα μοναδικής ευφυΐας δίκτυο το οποίο παραλίγο να του δώσει το δήμο στις πρώτες εκλογές και τον καθιστούσε φαβορί για τις πρόσφατες), εκχωρώντας στον Παναγόπουλο που τελικά εξελέγη και δήμαρχος.

Όμως, πέρα από το μηχανισμό και τους δικούς του ανθρώπους που είναι ασφαλώς το «άγρυπνο» μάτι μέσα στο δημαρχείο, έρχεται και σαν γραμματέας;
Παρότι επισήμως δεν επιβεβαιώνεται και την ίδια ώρα ο Θανάσης Παναγόπουλος επιχειρεί να ρίξει «στάχτη» στα μάτια με τα ήδη γνωστά πρόσωπα για τις προεδρίες, που δεν συγκινούν ιδιαίτερα, πάει να κάνει τη μεγάλη συμφωνία (;) με τον Δημήτρη Καλογερόπουλο για τη θέση του γραμματέα του δήμου. Να θυμίσουμε ότι τη θέση αυτή επί θητείας Θεοδωρακόπουλου κατείχε ο Σπύρος Παπαδόπουλος.

(ΗΜΕΡΗΣΙΟΣ)