narkotikaΠολυμελής εγκληματική οργάνωση που δραστηριοποιούταν στην εισαγωγή, διακίνηση και πώληση ναρκωτικών ουσιών στην ευρύτερη περιοχή της Αχαΐας, εξαρθρώθηκε από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Πάτρας, με την σύλληψη 6 ατόμων.
Πρόκειται για 3 Έλληνες άνδρες, ηλικίας 62, 30 και 28 ετών και 3 αλλοδαπούς υπηκόους Αλβανίας, δύο άντρες και μία γυναίκα, ηλικίας 32, 28 και 28 ετών αντίστοιχα, με εγκέφαλο τον 32χρονο Αλβανό, ενώ αναζητείται και 7ο άτομο.
Από την προανάκριση που ενήργησε στο Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Πατρών, προέκυψε ότι τα μέλη της οργάνωσης εισήγαγαν από την Αλβανία και διακίνησαν στην Αχαΐα τους τελευταίους δέκα μήνες:
• (13) κιλά κάνναβης,
• (1) κιλό ηρωίνης
• (100) περίπου γραμμάρια κοκαΐνης
Η συνολική αξία των ναρκωτικών που κατασχέθηκαν και των ναρκωτικών που διακινήθηκαν στην Αχαΐα ανέρχεται στο ποσό των 100.000 ευρώ περίπου.
Στις οικίες των δραστών, σε Πάτρα και Χαλανδρίτσα, κατασχέθηκαν γραμμάρια ηρωίνης, γραμμάρια Κοκαΐνης, Μικροποσότητα κάνναβης, ηλεκτρονικές ζυγαριές ακριβείας, ναρκωτικά δισκία, φυσίγγια πυροβόλου όπλου, μία αυτοσχέδια πρέσα για τυποποίηση ναρκωτικών ουσιών, 10.000 ευρώ 2 αυτοκίνητα και 2 μοτοσικλέτες.