Ομαδική Έκθεση Φωτογραφίας με θέμα «ΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΜΑΣ» πραγματοποιείται από 16-19 Αυγούστου 2012 και ώρες 18.00-22.00στο διατηρητέο Φωτόπουλου (Ζ.Πηγής & Μιχαλοπούλου) στην παραλία Αιγίου.15 φωτογράφοι, περισσότερο ή λιγότερο ερασιτέχνες, εστιάζουν στην παραλιακή ζώνη του Αιγίου, το λιμάνι και τα βιομηχανικά κτήρια, τις σταφιδαποθήκες και το φάρο, τις δώδεκα βρύσες και τις σιδηροδρομικές γραμμές και αποτυπώνουν με τη δική τους ματιά το τοπίο της πόλης που συγκινεί, που εγείρει μνήμες, οράματα και προσδοκίες.

Συμμετέχουν: Μαρία Αυλωνίτη, Κώστας Δημητρούλιας, Γιάννης Δρουγούτης, Νίκος Ζησιμόπουλος, Πυγμαλίων Καρατζάς, Χρύσα Κουνινιώτη, Τάκης Κουτσαντώνης, Ρούσος Κτιστάκης, Βασίλης Μανουηλίδης, Ανδρέας Μεσσήνης, Αντώνης Παναγόπουλος, Αλίκη Παπακωνσταντίνου, Αντωνία Παπαχριστοδουλοπούλου, Πέπη Σπηλιωτοπούλου, Ελευθερία Φριλίγκου.
Παράλληλα προβάλλονται υποβρύχιες φωτογραφίες των : Σταύρου Σταυρίδη και Άκη Φιλιππάτου αλλά και διάφορα video & slideshow από θαλάσσια σπορ κ.ά.

Στον ίδιο χώρο φιλοξενούνται επίσης έργα ζωγραφικής της Αιγιώτισσας διακεκριμένης σε Ελλάδα και εξωτερικό Ελένης Ζαντέ αλλά και τμήμα της έκθεσης αφισών «Παγκόσμια πολιτιστική κληρονομιά UNESCO μνημεία της Σλοβάκικης Δημοκρατίας» σε συνεργασία με την Πρεσβεία της Σλοβακικής Δημοκρατίας.

Οι παραπάνω εκθέσεις εντάσσονται στο πλαίσιο των εκδηλώσεων «Το λιμάνι της καρδιάς μας – γιορτές κάτω πόλης» που διοργανώνει το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Αιγιάλειας σε συνεργασία με τον Εμπορικό & Εισαγωγικό Σύλλογο Αιγιάλειας υπό την αιγίδα του Δήμου Αιγιάλειας από 16 ως 19 Αυγούστου στην παραλιακή ζώνη του Αιγίου.

ΧΟΡΗΓΟΙ εκδηλώσεων:

ΑΛΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ Φωτοβολταϊκά Συστήματα

KARLOS enterprises

ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ