Από την Δημοτική Παράταξη “ΑΙΓΙΑΛΕΙΑ-ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ” του Δημήτρη Τριανταφυλλόπουλου, εκδόθηκε και νέα ανακοίνωση,μετά από σημερινό (1/10/2012) δημοσίευμα της Εφημερίδας “ΠΡΩΤΗ ΤΗΣ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ” που επιμένει στο γεγονός της συζήτησης, με τον Γενικό Γραμματέας Αποκεντρωμένης Διοίκησης κ. Μαν. Αγγέλακα, των προσεχών εξελίξεων στα δημοτικά πράγματα της περιοχής, από τον κομματικό χώρο της Ν.Δ.Η ανακοίνωση έχει ως εξής:

“Στο δημοσίευμα επιχειρείται και πάλι η διαστρέβλωση της μίας και μοναδικής αλήθειας, ότι δηλαδή δεν ετέθη ποτέ στον Υπερπεριφερειάρχη, θέμα έγκαιρης στήριξης υποψηφίου δημάρχου για το 2014 από τη Ν.Δ, στο Δήμο Αιγιάλειας.
Προφανώς και συγχαίονται, απλές συζητήσεις μεταξύ των μελών της παράταξης για τις επόμενες εκλογές και το διαμορφούμενο πεδίο, λίγο πριν την συνάντηση με τον κ. Αγγέλακα, ωστόσο αυτές ουδέποτε ετέθησαν στο επίσημο τραπέζι μαζί του ή σε οιονδήποτε άλλον “κομματικό” συνομιλητή.
Κάθε μέλος της δημοτικής παράταξης μπορεί να συζητά το ο,τιδήποτε, όπως και κάθε συμπολίτης έχει το δικαίωμα ενασχόλησής του με προεκλογικά “σενάρια”. Αυτό όμως δεν αφορά επίσημα τη δημοτική παράταξη, ως άκαιρη “διαδικασία,πρόχειρη και βιαστική”!
Όταν ο χρόνος θα το δικαιολογεί, τότε η δημοτική παράταξη θα εξετάσει όσο γίνεται πιο συλλογικά την στάση της και την πορεία της στις εκλογές του 2014.
Μέχρι τότε, όσοι “κανονίζουνε…χωρίς τον ξενοδόχο”, απλά εκπροσωπούν τους εαυτούς τους κι όχι την παράταξη συλλήβδην!
Η περιοχή βρίθει προβλημάτων και κυρίαρχος ρόλος μας είναι η επίλυσή τους, σε συνεργασία με όλες τις υπόλοιπες δημοτικές δυνάμεις κι όχι οι κάλπες του 2014. Αυτές μπορούν να μας περιμένουν…!”