APERGIAΗ Διοίκηση του Εργατικού Κέντρου Αιγίου καταδικάζει και καταγγέλλει την Τρικομματική Κυβέρνηση που πιστή στο δόγμα “Κυβέρνηση να είμαστε και όπως είμαστε” αδιαφορεί για τους μη προνομιούχους Έλληνες και με την πολιτική της τους οδηγεί στον αφανισμό.Η κυβέρνηση Σαμαρά – Βενιζέλου – Κουβέλη πραγματοποιεί εθελούσια υπηρεσία στην Τρόικα μέσα από τη βάναυση καταπάτηση βασικών και θεμελιακών δικαιωμάτων. Εργασιακά – Οικονομικά – Κοινωνικά – Ασφαλιστικά – Συνταγματικά. Χρησιμοποιεί απροκάλυπτο αυταρχισμό ενάντια σε όσους τολμούν να αμφισβητήσουν τις μνημονιακές πολιτικές.

Συνεχίζει να προκαλεί με τις δηλώσεις Μέργου περί κατώτατου μισθού. Διαλύει την Αμυντική Βιομηχανία Ε.Β.Ο. – ΠΥΡΚΑΛ κ.τ.λ. και έχει απλήρωτους χιλιάδες εργαζόμενους. Διαλύει τις κοινωνικές Δομές όπως το «Βοήθεια στο σπίτι», κακοποιεί την εκπαίδευση μέσα από το σχέδιο ΑΘΗΝΑ. Θέλει να ντύσει στο χακί τους κοινωνικούς αγώνες.

Θέλει Έλληνες χωρίς Περηφάνια- χωρίς Ανθρωπιά – χωρίς Φωνή – χωρίς Μισθούς – χωρίς Ασφάλιση – χωρίς Σύνταξη – χωρίς Πρόνοια – χωρίς Ποιότητα Ζωής -χωρίς Πολιτισμό – χωρίς Αξιοπρέπεια. Διαλύει την ίδια την κοινωνία.

Θέλει όλοι οι Έλληνες να κάνουν αυτό που κάνει άριστα η κυβέρνηση, δηλαδή “ΥΠΟΤΑΓΗ – ΓΟΝΑΤΙΣΜΑ”. Η πολιτική αυτή δεν μπορεί να συνεχιστεί.

Η Απάντηση μας σ’ αυτή την αδιέξοδη και καταστροφική πολιτική είναι η Ενότητα και η Διάθεση για Αγώνες.

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ στην 24ωρη Γενική Απεργία την Τετάρτη 20 Φεβρουαρίου 2013

Εργαζόμενοι μαζί με τους Ανέργους, τους Συνταξιούχους, τους Φοιτητές, τους Νέους και με κάθε άλλη επαγγελματική τάξη που δοκιμάζεται και συνθλίβεται από τα μέτρα των δανειστών και της κυβέρνησης να δώσουμε την ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΗ ΜΑΖΙΚΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΙΣ 10 ΤΟ ΠΡΩΙ – ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΑΓΙΑΣ ΛΑΥΡΑΣ

ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ 24ΩΡΗ ΓΕΝΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΜΕ ΑΓΩΝΕΣ ΕΝΩΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΟΥΣ ΘΑ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ

Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ Ε.Κ.ΑΙΓΙΟΥ